Ζητείται μέτρον

Αρθρογραφία /
adwnis-gewrgiadis-maxitis

Πηγή εικόνας : http://www.koolnews.gr/

Πάει αρκετός καιρός, που με απασχολεί το αν θα έπρεπε ή όχι να γράψω τις παρακάτω γραμμές. Αναζητούσα έναν καλό λόγο, για να αναφερθώ στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Οι απόψεις πολλών από εσάς στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, και όχι μόνο, με έκαναν να θέλω να αφιερώσω λίγο ακόμη μελάνι στον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Με αφορμή, λοιπόν, το πρόσφατο γεγονός που συνέβη στο «Imperial College» της Αγγλίας και στο οποίο, για όσους δεν υπέπεσε στην αντίληψη σας, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης «έπεσε θύμα» Ελλήνων φοιτητών που διαμαρτύρονταν για τη Δημοκρατία που επικρατεί στην Ελλάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί ένας μικρός «χαμός». Ο Άδωνις, όπως πάντα, δεν έμεινε άπραγος, καθώς απάντησε ότι είναι αδύνατον παιδιά που σπουδάζουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Αγγλία, να διαμαρτύρονται, κάτι με το οποίο προσωπικώς θα συμφωνήσω εν μέρει.

Επίσης, βλέπω πολλούς συμπατριώτες μου να βρίζουν και να αναφέρονται με τα χειρότερα στον κ. Γεωργιάδη. Όλα αυτά επί προσωπικού πάντοτε. Διότι για την δουλειά του δεν έχει κανείς να πει κάτι. Μπορεί διαβάζοντας αυτές τις γραμμές να σκέφτεστε το γιατί τόση υπεράσπιση στον υπουργό υγείας ο οποίος ουκ ολίγες φορές εμφανίζεται προκλητικός. Διότι μου αρέσει να καυτηριάζω τα κακώς κείμενα αλλά μου αρέσει να επικροτώ και τα καλά. Να λέμε αλήθειες και να αναγνωρίζουμε προσπάθειες. Εκτός από ντροπή να λέμε και μπράβο σε όσους κάνουν δουλειά.

Ο κύριος Γεωργιάδης, λοιπόν, ερχόμενος στο Κιλκίς έφερε δύο πολύ καλά νέα. Κατ’ ρχάς την παραμονή του νοσοκομείου Γουμένισσας ως νοσοκομείο και δεύτερον και πολύ σημαντικό την έγκριση 5.5 εκατομμυρίων ευρώ για τον εξοπλισμό της τρίτης πτέρυγας, από τα οποία το ένα εκατομμύριο έχει ήδη μπει στα ταμεία του νοσοκομείου. Λεφτά που έπρεπε να είχαν δοθεί εδώ και χρόνια στο νοσοκομείο του Κιλκίς αλλά, όπως φαίνεται, κατέληξαν σε «χρυσά κουτάλια». Δεν γίνεται, λοιπόν, για όσα έχει κάνει στο παρελθόν, να μην αναγνωρίσουμε τα όσα κάνει στο παρόν. Και πράγματα που θα ωφελήσουν εμάς. Ούτε το κράτος, ούτε τη χώρα γενικά, αλλά ειδικώς για τον τόπο μας.

Την Ελλάδα, την οποία δεν προτίμησαν οι φοιτητές του εξωτερικού οι οποίοι αν πραγματικά, όπως ακούγεται, είναι μέλη της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ του Λονδίνου τότε το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν, είναι είτε να διαγραφούν είτε να σωπάσουν. Διότι αν αντιδρούν έτσι άνθρωποι που πληρώνουν τις σπουδές τους ενώ οι σύντροφοι τους στην Ελλάδα δεν δέχονται καν την ύπαρξη ιδιωτικών πανεπιστημίων, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε ποιος κοροϊδεύει ποιόν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]