Πολιτική

Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παιονίας

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνέλευση της Ο.Μ. Παιονίας στο δημοτικό κατάστημα Αξιούπολης, την οποία πλαισίωσαν με τις παρεμβάσεις τους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ, ο Κ. Μορφίδης, μέλος της Κ.Ε., ο συντονιστής της Ν.Ε., Τ. Κεσίδης και η συντονίστρια της Ο.Μ. Παιονίας, Μ. Παναγιωτίδου.

Οι τοποθετήσεις τους αφορούσαν το πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, στη ΔΕΘ και τα έξι σημεία στα οποία βασίζεται η κυβερνητική προοπτική των προτάσεων που περιλαμβάνει.

Η ακρίβεια σε ενέργεια και ευρύτερα στην καθημερινή ζωή μονοπώλησαν την κουβέντα, που ακολούθησε. Παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντάλλαξαν απόψεις και μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους για το κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας που προκύπτει από τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Επιπρόσθετα, το ζήτημα της διαφθοράς, με τελευταίο γεγονός, την υπόθεση Πάτση αποτέλεσε σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, επίκεντρο της διαδικασίας.

Στόχος της οργάνωσης μία επόμενη συνέλευση με κεντρικό θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών τον επόμενο Οκτώβριο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα