Πολιτική

Με την «Παιονία της Προόδου» εκ νέου υποψήφιος ο Χρήστος Δραγανίδης

Με τον συνδυασμό «Παιονία της Προόδου» του υποψηφίου δημάρχου Κωνσταντίνου Σιωνίδη συντάσσεται εκ νέου, το πολύπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και πρόεδρος της ΝΠΔΔ Υγείας Πρόνοιας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Παιονία Χρήστος Δραγανίδης.

Στην σχετική έγγραφη δήλωσή του ο κ. Δραγανίδης, αναφέρει τα εξής:

“Με αίσθημα ευθύνης και τιμής σας ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παιονίας με το συνδυασμό του δημάρχου μας Κωνσταντίνου Σιωνίδη στις εκλογές του 2023.
Η απόφασή μου αυτή καθορίστηκε από την άψογη συνεργασία που έχω μαζί του, στην τρέχουσα θητεία μας, και από την εξίσου αποδοτική επικοινωνία μας για κάθε τομέα ευθύνης που μου εμπιστεύτηκε.
Ο δήμαρχος Παιονίας καλείται να υπηρετήσει έναν τόπο με μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές και πλεονεκτήματα αλλά και με αρκετά προβλήματα.
Έναν δήμο που χρειάζεται Αρετή και Τόλμη για να διοικηθεί σωστά αλλά και Διορατικότητα και Αποφασιστικότητα για να προχωρήσει αναπτυξιακά.
Όλες τις παραπάνω Αρετές, που συμπίπτουν με το προσωπικό μου αξιακό σύστημα, τις διαθέτει ο κ. Κωνσταντίνος Σιωνίδης , όπως πλέον έχω αξιολογήσει μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.
Σας καλώ λοιπόν να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στον δημοτικό μας συνδυασμό «Παιονία της Προόδου», και να μας δώσετε τη δυνατότητα να υπηρετήσουμε την Παιονία για ακόμη μία φορά, χρήσιμα και δημιουργικά”.

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]