Πολιτική

Σοφία Ψαρρά: Όλοι μαζί για την πολιτική αλλαγή

Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές βρίσκουν τη χώρα μας σε κατάσταση βαθιάς οικονομικής κρίσης και οξυμένων κοινωνικών προβλημάτων. Η ελληνική κρίση οφείλεται, όχι μόνο στις επιπτώσεις εξωγενών παραγόντων, αλλά και στις ισχυρές παθογένειες του κοινωνικοοικονομικού μοντέλου και στις ιδεοληπτικές εμμονές της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη.

Η πολύχρονη συμμετοχή μου σε όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με έμαθε να ενώνω τις δυνάμεις μου με εκείνες των συντρόφων μου, προκειμένου οι συμπολίτες μου στο Κιλκίς και την Παιονία να γνωρίσουν και να ενστερνιστούν τις προτάσεις μας και την πολιτική μας. Ένα καθήκον που σκοπεύω να ασκώ με κάθε κόστος για όσο κρίνει το κόμμα μου.

Η πρόκληση των εκλογών του 2023 θα συμπέσει με τη σοβαρή πρόκληση της κάθε γυναίκας να φέρει στον κόσμο μία νέα ζωή. Στοιχειώδης σεβασμός προς ό,τι συνεπάγεται μία εγκυμοσύνη, με εμποδίζει να συμμετάσχω στην κοινή μας προσπάθεια με την αφοσίωση που η πολιτική μου συγκρότηση επιβάλλει.

Είμαι βέβαιη όμως, ότι το ψηφοδέλτιο του κόμματός μας θα αποτελέσει μία αξιόπιστη πρόταση για την ευόδωση της προσπάθειας όλων μας να οδηγηθεί η Πατρίδα μας στην έξοδο των δεινών που μας επιφύλαξαν οι αποτυχημένες πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ. Και οι εμφανείς πολιτικές αποσκευές των υποψηφίων μας θα αναδείξουν τη βέλτιστη επιλογή, ενώ η παραδοσιακή κουλτούρα του χώρου μας θα μηδενίσει την πιθανότητα εμφάνισης αρνητικών φαινομένων, που γεννούν αδιέξοδες προσωπολατρικές και διλημματικές λογικές.

Με την πεποίθηση ότι ο αγώνας μας θα δικαιώσει την αλήθεια των θέσεών μας, εύχομαι σε όλες και όλους Καλόν Αγώνα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα