Πολιτική

Επίσκεψη Π.Χρηστίδη και παρουσία Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς στην ομιλία του Ν.Ανδρουλάκη

Το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2022 η νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, είχε την τιμή να υποδεχτεί στα γραφεία της τον Παύλο Χρηστίδη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Παύλος Χρηστίδης συνεχάρη τη νεοσύστατη νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς, για την πλούσια, ως σήμερα, δράση της και τόνισε ότι, παρά το σύντομο διάστημα της θητείας της, κατάφερε να κάνει αίσθηση πανελλαδικά.

Διαβεβαίωσε δε, ότι θα είναι αρωγός σε κάθε δράση και πρωτοβουλία της.

Σε ιδιαίτερα φιλικό και θερμό κλίμα, παρουσία του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη, των υποψηφίων βουλευτών Στέφανου Παραστατίδη, Γιώργου Αναστασιάδη, του γραμματέα και των μελών της δημοτικής οργάνωσης Κιλκίς και μελών του Κινήματος συζητήθηκαν καίρια ζητήματα της επικαιρότητας, οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και η σημαίνουσα θέση του ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό σκηνικό.

Ακολούθησε περιήγηση στο κέντρο του Κιλκίς και επίσκεψη σε εμπορικά καταστήματα.

Η επίσκεψη έκλεισε αργά το βράδυ με δείπνο στην κεντρική πλατεία της Γουμένισσας, όπου η γραμματέας και τα μέλη της δημοτικής οργάνωσης Παιονίας, υποδέχτηκαν τον Παύλο Χρηστίδη και όλη την αποστολή από το Κιλκίς.

Το έντονο, πολιτικά, διήμερο για την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, με την οργάνωση για μαζική συμμετοχή και παρουσία μελών και φίλων του Κινήματος από το Κιλκίς στην ομιλία του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη στο “Βελλίδειο” συνεδριακό κέντρο, στα πλαίσια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Πλήθος Κιλκισιωτών κατέφθασαν με ναυλωμένο λεωφορείο και με άλλα μέσα στο κατάμεστο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο και έστειλαν από την Θεσσαλονίκη «Το μήνυμα νίκης και αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]