Πολιτική

Λάζαρος Παζαρτζικλής: «Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε»

Εκείνος, που δεν «έκρυβε» την ικανοποίησή του γιά την έναρξη της λειτουργίας των νέων γραφείων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ήταν ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Λάζαρος Παζαρτζικλής, καθώς ταύτισε το όνομά του με το ξεκίνημα αυτής της νέας εποχής του κόμματος στον νομό.

Κληθείς δε να σχολιάσει το γεγονός, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με χαρά και συγκίνηση πραγματοποιήσαμε την Παρασκευή 9.9.22 την έναρξη λειτουργίας των γραφείων μας στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.

Με πολύ μεράκι και αγάπη, μία ομάδα ανθρώπων-μελών της νομαρχιακής και των δημοτικών οργανώσεων, ετοιμάσαμε τη νέα πολιτική μας στέγη, το «σπίτι» των δημοκρατικών πολιτών όλου του νομού.

Καινοτομήσαμε σε τρία βασικά σημεία:

-Στην εκδήλωση δεν υπήρξε κανένας ομιλητής. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον είχε ο κόσμος μας.

-Όλα όσα ετοιμάστηκαν γιά τον «μπουφέ» της εκδήλωσης, τα κάναμε αποκλειστικώς εμείς τα μέλη της νομαρχιακής και των δημοτικών οργανώσεων.

-Και το τρίτο και σημαντικότερο σημείο, σαν αλλαγή παραδείγματος που κάναμε, είναι ότι ετοιμάσαμε ένα ερωτηματολόγιο με τα προβλήματα που θεωρεί ο κόσμος ότι είναι τα σημαντικότερα του νομού μας.

Συμπληρώθηκαν εκατοντάδες φυλλάδια με τις απαντήσεις σας, και πάνω σε αυτά τα προβλήματα θα κάνουμε τον πολιτικό μας σχεδιασμό σαν Νομαρχιακή για το μέλλον.

Στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης ξεκινάμε από τη βάση μας. Όλοι στελέχη και μέλη του κινήματος θα συμμετέχουν με ιδέες, γνώσεις και απόψεις,ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Η συμμετοχή του κόσμου, νέων ανθρώπων, αλλά και παλιών ιστορικών στελεχών του χώρου στην εκδήλωση μας γεμίζει ευθύνη και δέσμευση , ότι πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη πιό δυναμικά την προσπάθεια μας αυτήν.

Ως γραμματέας της νομαρχιακής, δεσμεύομαι, με επίγνωση των όσων λέω, ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε και να οδηγήσουμε τον χώρο μας εκεί όπου δικαιωματικώς ανήκει.

Θα δώσουμε και θα δώσω όλο μου το είναι, γιά να τα καταφέρουμε.

Συνεχίζουμε…

Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]