Πολιτική

Δριμεία κριτική στην διοίκηση δήμου Κιλκίς από τον δημοτικό σύμβουλο Λ.Παζαρτζικλή

Δριμεία κριτική στην διοίκηση του δήμου Κιλκίς, όσον αφορά σε τρέχοντα θέματα, ασκεί ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής.

Ειδικότερα, ο κ. Παζαρτζικλής επισημαίνει την σημαντική καθυστέρηση στην αποκατάσταση του οδοστρώματος της οδού προς το Ηρώον, με επακόλουθο η κατάσταση, που έχει δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα, να χειροτερεύει.

“Ο δήμαρχος είχε δεσμευθεί γιά εκτέλεση του έργου μέσα στο Καλοκαίρι, χωρίς, όμως, να έχει διευκρινήσει… ποιό Καλοκαίρι εννοούσε, δηλαδή το φετινό ή… το επόμενο”, δηλώνει με εμφανώς σκωπτική διάθεση ο κ. Παζαρτζικλής.

Η επόμενη επισήμανση αφορά στο αίτημα περιοίκων της πλατείας Γαλήνης (Ζωοπάζαρου) να παραστεί αντιπροσωπεία τους σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και να παραθέσει στο σώμα τις θέσεις της γιά το εξαγγελθέν έργο της ανάπλασης.

“Αντ’ αυτού”, τονίζει ο κ. Παζαρτζικλής, “η διοίκηση του δήμου τους ενημέρωσε τηλεφωνικώς, διά του αρμοδίου αντιδημάρχου τεχνικών έργων Ανέστη Πογέλη, όσον αφορά στο “πλάνο” του έργου. Και ας συνεδριάζουμε εμείς, ως δημοτικό συμβούλιο, σε αίθουσα … άδεια από κοινό! Γιατί; Εφ’ όσον υφίσταται τέτοιο “πλάνο”, ποιός ο λόγος να το κρύβει η διοίκηση;”.

Τέλος, ο κ. Παζαρτζικλής, ενώ αποδίδει εύσημα στην αρμόδια αντιδημαρχία (σ.σ.: του Γιώργου Μπαλάσκα) γιά την συνολική “εικόνα” και λειτουργία της φετινής πρώτης μετά την πανδημία εμποροπανηγύρεως του Κιλκίς, θέτει ερωτήματα σε σχέση με καταγγελίες περί δέκα πάγκων σε… τρεις αδειοδοτημένους χώρους:

“Σε σχέση με αυτό το θέμα, υπήρχε πρόβλεψη; Ποιά η αντίδραση του δήμου, όταν επισημάνθηκε η αυθαιρεσία; Επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο;”.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Παζαρτζικλής αναφέρθηκε στα ανωτέρω θέματα και κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 26.9.22

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]