Κοινωνία

Δωρεά 10.ΟΟΟ ευρώ στο Γ.Ν.- Κ.Υ. Γουμένισσας από την Ροδώνα ΑΕ

Αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας, χαμόγελα αισιοδοξίας και ενθουσιασμό έρχεται να σκορπίσει μία σημαντική χειρονομία ζωτικής σημασίας για το Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας. Αυτό που συμβαίνει στα μεγάλα αστικά νοσοκομεία – κέντρα αναφοράς συνέβη και στο δικό μας.

Ανάσα πνοής για το νοσοκομείο μας, αποτελεί η δωρεά ύψους 10.000 ευρώ από την εταιρία ΡΟΔΩΝΑΣ Α.Ε. που εδρεύει στην Τούμπα Παιονίας, για την εξυπηρέτηση των εκτάκτων αναγκών που έχουν προκύψει από την καταπολέμηση του Κορωνοϊού.

Η δωρεά αυτή αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι των πολλών δωρεών προς το νοσοκομείο μας για τις οποίες θα αναφερθούμε εκτενέστερα στο μέλλον με την συγκατάθεση των δωρητών.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το επίπονο έργο μας, έως ότου κερδίσουμε τον άνισο αγώνα με τον Κορωνοϊό.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ολόψυχα την εταιρία ΡΟΔΟΝΑΣ Α.Ε. για την εξαιρετική πρωτοβουλία στήριξης και αναγνώρισης του σημαντικού έργου που επιτελεί το νοσοκομείο μας και κυρίως το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης που περνάει η χώρα. Ευχής έργο είναι να γίνουμε αποδέκτες παρόμοιων ενεργειών.

Το Γ.Ν.- Κ.Υ. Γουμένισσας, πρέπει να εξοπλισθεί όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να παρέχει στο μέτρο του εφικτού τις μέγιστες δυνατές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες. Για τον λόγω αυτό με το χρηματικό ποσό της δωρεάς θα αγοραστούν μηχανήματα τα οποία θα μείνουν στο νοσοκομείο.

Οι διοίκηση και οι εργαζόμενοι ζητάμε την στήριξη όλων γιατί όλοι μαζί μπορούμε να βγούνε νικητές και θα βγούμε από όλο αυτό.

Τηρούμε πάντα τις οδηγίες της πολιτείας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]