Πολιτική

ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. Κιλκίς: Έπεσαν οι μάσκες των… Μεγάλων Ανθρωπιστών

Οι μάσκες έπεσαν! Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που διασύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ και η αυτοδιοικητική του ομάδα ούτε μπορούμε να ελπίζουμε ότι ίσως να είναι και η τελευταία. Για την Πρώτη και Δεύτερη φορά Αριστερά η ανευθυνότητα και η υιοθέτηση των πιο αντιφατικών, των πιο ακραίων, των εξωφρενικών αιτημάτων είναι Ευαγγέλιο ανισορροπίας! Αρκεί στο έρμο και αξιοθρήνητο παγκάρι να μαζεύονται ψήφοι.

Με πατρική στοργή αγκάλιασαν ο ΣΥΡΙΖΑ, και κάποιοι παραζαλισμένοι από το ανεπαίσθητο σκίρτημα της κάλπης, τους 47 ανεμβολίαστους υγειονομικούς που τελούν σε καθεστώς αναστολής εργασίας με Νόμο του Κράτους.

Ο κ. Δημήτρης Αγαθόπουλος ασπάστηκε με θέρμη άλλωστε όλα όσα πρεσβεύουν. Είναι δίκαιο το αίτημά της επιστροφής τους στην εργασία είπε και το στήριξε στην γενική διακήρυξη του καταστατικού χάρτη του παγκόσμιου οργανισμού υγείας που αναφέρει ότι κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται όπως επιθυμεί το σώμα και την υγεία του. Το ότι πέθαναν χιλιάδες άνθρωποι, το ότι η πανδημία θέρισε εκατοντάδες συμπολίτες μας εδώ στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, το ότι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί μόλυναν ηλικιωμένους σε γηροκομεία για τον κ. Αγαθόπουλο, και τους συν αυτώ είναι ασφαλώς μια μικρή, μια ασήμαντη λεπτομέρεια. Οι νεκροί δεν ψηφίζουν, οι ανεμβολίαστοι όμως είναι η νέα υποσχόμενη πελατεία.

Ως φαρμακοποιός, ο πρώτος πιθανόν κάθε φορά που συνταγογραφεί και διαθέτει προς πώληση τα rapid tests πιθανώς να μνημονεύει στους πελάτες του την γενικόλογη θεώρηση του Π.Ο.Υ.!!!

Βέβαια, για να τα λέμε κι αυτά, οι Συριζαίοι και οι του ΚΚΕ και δυστυχώς όσοι δημοτικοί σύμβουλοι από το χώρο της ΝΔ, προσχώρησαν στις θέσεις τους το έπραξαν και για ανθρωπιστικούς λόγους. Γιατί οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση καθώς δεν πληρώνονται από την δήθεν κακή κυβέρνηση που τους τιμωρεί.

Τι ευθύνη έχουν για την εργασιακή τους αναστολή οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί; Αυτοί που έδωσαν τον όρκο του Ιπποκράτη για να φροντίζουν και να περιθάλπουν τους αρρώστους;

Καμία κατά το ΣΥΡΙΖΑ, τους υπερασπιστές του αδίκου που φορά σήμερα τον ξηλωμένο μανδύα του ανθρωπισμού.

Εάν οι ανεμβολίαστοι κάνουν αύριο το εμβόλιο θα επιστρέψουν στην εργασία τους και δε θα ταλαιπωρούν τις οικογένειές τους με οικονομικές στερήσεις.

Όμως είναι αμετανόητοι.

Ήταν επιλογή τους συνειδητή ο μη εμβολιασμός, στηριγμένη σε μια τουλάχιστον περίεργη αντίληψη περί αυτοδιάθεσης και από ιδεοληψία επιμένουν να μην κάνουν το εμβόλιο θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή και τη δική τους και των άλλων.

Επειδή όμως δεν αντέχουν και δεν μπορούν άλλο να σηκώσουν το φορτίο μιας απόφασης την οποία πήραν αποκλειστικά οι ίδιοι μεταθέτουν κουτοπόνηρα το δικό τους βάρος, την δική τους πείσμονα ανευθυνότητα στους Δήμους και στα Δημοτικά Συμβούλια με όχημα δήθεν τον ανθρωπισμό.

Την περασμένη Παρασκευή έδωσαν παράσταση και στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς.

Άθλια σκηνοθετημένη, κακοπαιγμένη, με φοβέρες

κατά συμβούλων που δεν υποστήριξαν το ψήφισμά τους, με εκβιασμούς και απειλές προς τη δημοτική πλειοψηφία που βαδίζει το δρόμο της σύνεσης και της μετριοπάθειας, έχοντας ταχθεί από την πρώτη στιγμή υπέρ του προαιρετικού εμβολιασμού, και προσπάθησε να βρει μια συναινετική λύση, με αναπάντεχους συμμάχους τους μόνιμους εχθρούς του ορθολογισμού.

Να επιστρέψουν λοιπόν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στην εργασία τους γιατί στα δύσκολα της πανδημίας, γιατί τον καιρό που τους είχε ανάγκη το ΕΣΥ αρνήθηκαν να εμβολιαστούν, γιατί αρνήθηκαν να προσφέρουν υπηρεσίες υγείας στους συνανθρώπους μας και άφησαν τους συναδέλφους τους να παλεύουν μόνοι τους και να δίνουν καθημερινά τη σκληρή μάχη με τον κορονοϊό.

Να επιστρέψουν λοιπόν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στην εργασία τους ως επιβράβευση της αρνητικής, της άτεγκτης συμπεριφοράς τους.

Να επιστρέψουν στην εργασία τους για να γελοιοποιήσουν την επιστήμη, για να εξευτελίσουν όλους τους υπεύθυνους: τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους πολίτες, τους ηλικιωμένους, τις ευπαθείς ομάδες που έσπευσαν να εμβολιαστούν, που πείστηκαν για τη χρησιμότητα του εμβολίου, που προστάτεψαν τον εαυτό τους, τους συνανθρώπους τους και την κοινωνία, που υπάκουσαν στο Νόμο ως υπεύθυνα και ώριμα μέλη μιας συντεταγμένης Πολιτείας.

Να επιστρέψουν στην εργασία τους οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί γιατί επετεύχθη χωρίς την δική τους συνδρομή η ανοσία της αγέλης.

Να επανακάμψουν προς δόξαν του άκρατου λαϊκισμού που τρέχει στις οπορτουνιστικές φλέβες της αντιπολίτευσης γιατί δεν έχει αξία ούτε η δημόσια υγεία, ούτε ο νόμος, όσο σκληρός κι αν είναι κατά το λατινικό dura lex sed lex αλλά το μόνο που έχει αξία είναι ο διαμοιρασμός των 47 πιθανόν και περισσότερων ιματίων.

Εάν όμως πάθει κάτι αύριο ένας δικός τους άνθρωπος ή οι ίδιοι θα εμπιστεύονταν άραγε την ιατρική αρωγή ενός ανεμβολίαστου υγειονομικού οι σημερινοί υπερασπιστές τους;

Ρώτησαν τους ασθενείς αν θέλουν να τους εξετάζει και να τους θεραπεύει ένας ανεμβολίαστος υγειονομικός ύστερα από όλα όσα έχουν δει, ύστερα από όλα όσα έχουν πάθει;

Ρώτησαν τους ασθενείς, ρώτησαν τους πολίτες εάν φοβούνται ή εάν έχουν μια επιφυλακτική στάση στους ανεμβολίαστους;

Τέτοια ερωτήματα ούτε που απασχολούν ούτε ανησυχούν ιδιαίτερα την… μακάρια συνείδηση των Ανθρωπιστών του ΣΥΡΙΖΑ –, των… Μεγάλων Ανθρωπιστών του Συμμετέχω, που καμώνονται μπροστά στον κόσμο ότι περιφρουρούν τα συμφέροντά του αλλά όταν έρχεται η ώρα να το αποδείξουν απέχουν από να βοηθήσουν και περί άλλων τυρβάζουν.

Οι Μεγάλοι Ανθρωπιστές που δεν σέβονται τους νόμους, που εμπαίζουν τους θεσμούς, που το παίζουν ”επαναστάτες” οι φίλοι του λαού που είναι απέναντί του και στην πραγματικότητα το μόνο που υπερασπίζονται μέχρι τελικής πτώσεως είναι το στενό προσωπικό οικονομικό τους συμφέρον διασύροντας όλους όσους τους στέκονται εμπόδιο στην προκλητική ιδιοτέλειά τους.

Οι Μεγάλοι αυτοί Ανθρωπιστές χαϊδεύουν με υποκριτική συγκίνηση την πλάτη των ανεμβολίαστων υγειονομικών για να τους παρασύρουν στις κομματικές τους πόρτες γιατί η κομματική τους πελατεία έχει σωθεί, τους έχει εγκαταλείψει.

Έχουν ξεπέσει χαμηλά και το μόνο που τους απέμεινε σ’ αυτή την πολιτική και ηθική παρακμή στην οποία αυτοπαγιδεύτηκαν είναι ο φθηνός λαϊκισμός, μια ψευδής επίγευση κοινωνισμού.

Το δυστύχημα για όλους αυτούς είναι ότι τους γνωρίζουν πλέον πολύ καλά οι πολίτες. Και θα τους το πουν, όταν έρθει η ώρα….

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]