Πολιτική

Αστέριος Τάτσης γιά τις προσεχείς εκλογές: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου και τους δημότες της Γουμένισσας

Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γουμένισσας Αστέριος Τάτσης προέβει στην παρακάτω δήλωση, λόγω κάποιων αναρτήσεων πρώην και νυν αυτοδιοικητικών στελεχών της Παιονίας σχετικά με τις κινήσεις του εν όψει των προσεχών δημοτικών εκλογών.

“Με λύπη παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες αναρτήσεις πρώην και νυν αυτοδιοικητικών στελεχών της Παιονίας όπου γίνεται βάναυση, και σε κάθε περίπτωση ερήμην μου, προβολή δήθεν θέσεων, απόψεων ή και τοποθετήσεών μου ενόψει των κυοφορούμενων κινήσεων με φόντο τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Επειδή στη ζωή μου έμαθα να δρω με γνώμονα τις αξίες μου, τις ιδέες μου και η δημόσια ενασχόλησή μου με τα κοινά γίνεται στο φως της ημέρας, επιθυμώ να καταστήσω σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις τα ακόλουθα, αυτονόητα για μένα:

Μοναδικός γνώμονας και μέτρο της δημόσιας δράσης μου αποτελεί η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Γουμένισσας και των δημοτών της.

Ούτε η διάθεση, ούτε ο χρόνος μου περισσεύουν για να αναλώνομαι σε παιχνίδια σκοπιμοτήτων και δημιουργίας εντυπώσεων, πολύ περισσότερο ψευδών εντυπώσεων.

Για τη σκοπό αυτό συνεργάζομαι με όποιον και με όλους όσοι έχουμε τον ίδιο σκοπό. Η Γουμένισσα μάς χρειάζεται όλους και δεν την υπηρετούν όσοι πάνω από αυτήν θέτουν την προσωπική τους ατζέντα.

Τις αποφάσεις μου για τη στάση και τις επιλογές που θα κάνω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα τις λάβω όταν επιστεί η ώρα και θα τις λάβω εγώ και κανείς άλλος.

Γι΄ αυτό και όσοι άγχονται να προκαταβάλλουν τις αποφάσεις μου ή να τις εκβιάσουν ή να τις διαστρέψουν θα ήταν φρόνιμο (γ’ αυτούς πρωτίστως) να στραφούν αλλού και να χτυπήσουν άλλες πόρτες.

Κρινόμαστε όλοι και κρινόμαστε σε όλη της διάρκεια της τετραετίας ανάμεσα στις εκλογές. Κρινόμαστε για το έργο, την προσφορά μας και κατά πόσο τιμούμε και ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών μας.

Σε όσους λοιπόν αγωνιούν τι θα κάνει ο Αστέρης Τάτσης μέχρι τις προσεχείς εκλογές, απαντώ: Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τον τόπο του και τους δημότες της Γουμένισσας.

Ελπίζω να μην επανέλθω”.

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς