Πολιτική

Από καρδιάς γιά το Κιλκίς, από… τον καρδιοχειρουργό Νίκο Σαχπεκίδη!

«Παλεύει» γιά να σώζει καρδιές και ζωές των ασθενών του, «παλεύει», όμως, και… από καρδιάς γιά να «δώσει ζωή» στον τόπο του, το Κιλκίς.

Ο διεθνούς φήμης διδάκτωρ καρδιοχειρουργικής Νίκος Σαχπεκίδης, πολιτευτής της ΝΔ, ετοιμάζεται, όπως μαθαίνουμε, να δώσει την «μάχη», καθώς έχει συμπεριληφθεί εκ νέου στην λίστα υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στον νομό Κιλκίς, με την Πειραιώς να είναι ικανοποιημένη από την έως τώρα πορεία του.

Στο πρόσωπο του γνωστού Κιλκισιώτη καρδιοχειρουργού με το πλούσιο βιογραφικό και τις καινοτόμες χειρουργικές επεμβάσεις η Πειραιώς φαίνεται, ότι βρίσκει ένα δραστήριο άτομο με διάθεση γιά δουλειά και έργα στην κοινωνία.

Εξ άλλου η πολιτική δράση του τα τελευταία τρία χρόνια χαρακτηρίζεται από την συνεχή προσπάθεια προώθησης του κυβερνητικού έργου και της διαρκούς κατάθεσης εποικοδομητικών προτάσεων μέσα από τις αμέτρητες επαφές του, όπως και την ενδυνάμωση και την υπεράσπιση των πολιτικών θέσεων της ΝΔ όπως αυτές εκφράζονται από την σημερινή κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Άλλωστε δεν υπάρχουν πολλοί λαμπροί επιστήμονες, διεθνώς αναγνωρισμένοι, που να βάζουν προτεραιότητα τον τόπο τους και να δίνουν αυτοδύναμα τον (προεκλογικό τους) αγώνα τίμια και καθαρά.

Και αυτό είναι που εκτιμάται περισσότερο στις επιλογές του προέδρου της ΝΔ και των συνεργατών του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα