Αθλητισμός

Εννέα τεκβον-ντόκα της Τόλμης Κιλκίς στα κλιμάκια Β.Ελλάδος

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των τεκβον-ντόκα όλων των κατηγοριών, που συγκροτούν τα κλιμάκια Β.Ελλάδος των προεθνικών ομάδων. Κριτήριο γιά την ένταξη σε αυτά αποτελεί η απόδοση των τεκβον-ντόκα σε όλες τις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Στα κλιμάκια παράγεται ένα πολύ σημαντικό έργο με σκοπό την αγωνιστική αναβάθμιση των αθλητών και αθλητριών του ολυμπιακού αθλήματος του τεκβον-ντόκα με την αμέριστη υποστήριξη της ένωσης τεκβον-ντό Β. Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ).

Στα στελέχη των κλιμακίων συγκαταλέγονται και τα εξής εννά της Τόλμης Κιλκίς:

 

Βαλσάμω Καΐκη

Μαρία Φουλεδάκη

Χριστόφορος Δεληγιαννίδης

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Γεωργία Σκαρλάτου

Μαρία Καλφοπούλου

Αθανάσιος Παπουτσής

Φώτιος Δαδούπης

Δημήτριος Λουκοβίτης

«Είναι χαρά και τιμή για τον σύλλογό μας που είμαστε ψηλά στην κατάταξη μετά από συνολική προσπάθεια αθλητών και αθλητριών, προπονητών και γονέων» τονίζουν ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης και οι προπονητές Γεώργιος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]

«Φέτος είναι… η ώρα της»

«Ρεύμα», και μάλιστα ισχυρό, η Νατάσα Σωτηριάδου είχε και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Η διαφορά με τις φετινές έγκειται στο […]