Αθλητισμός

Τέταρτη στην σφυροβολία του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων η Μ. Τοπούζη

Την τέταρτη θέση στο αγώνισμα της σφυροβολίας κατέλαβε η Μαρία Τοπούζη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλασικού αθλητισμού νεανίδων οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν την Κυριακή 23.6.19 στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης.

Η ταλαντούχος ρίπτρια του Αίαντος Κιλκίς δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και σημείωσε επίδοση 48,71μ. αισθητά χαμηλότερη απο τον μέσο όρο της.

Ωστόσο η ατυχής αυτή συγκυρία δεν την μετακινεί ούτε κατ’ελάχιστον από την περίοπτη θέση που κατέχει στην «ελίτ» των ρίπτριων και ειδικότερα σφυροβόλων της γενιάς της.

Μιαν εβδομάδα νωρίτερα στο Καυταντζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης η Τοπούζη διακρίθηκε στους αγώνες «Σπανίδεια» εις μνήμην του πρωταθλητού της δισκοβολίας και ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Σπανίδη καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση με 53,12μ.

Επόμενος «σταθμός» της το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων γυναικών (ελπίδων) στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Η επιστροφή του Α.Νάνου
Η διεξαγωγή των αγώνων των πανελληνίων πρωταθλημάτων εφήβων και νεανίδων στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης σηματοδότησε την επάνοδο του Ανέστη Νάνου στην ενεργή δράση ύστερα από πολύμηνη απουσία.
Αν και εντελώς απροετοίμαστος ο δρόμεας ταχυτήτων του Αίαντος Κιλκίς ξεχείλιζε από αγωνιστική διάθεση και θέληση τερματίζοντας τα 100μ. σε χρόνο 11.52 και καταλαμβάνοντας την εικοστή τέταρτη θέση της κατάταξης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα