Πολιτική

Στέφανος Παραστατίδης: “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ”

Η υψηλή πολιτική συμμετοχή στις εσωκομματικές διεργασίες του ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί την ελπίδα και προδιαγράφει την προοπτική για τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ αποκαθίσταται στη συνείδηση του κόσμου ως το κόμμα που άφησε ένα σημαντικό θετικό πολιτικό αποτύπωμα στη μεταπολίτευση αλλά και ως το κίνημα που μπορεί να υπηρετήσει με σχέδιο και με αίσθημα ευθύνης τη χώρα.

Ιδιαίτερα στο Κιλκίς, το ΠΑΣΟΚ πηγαίνει από ρεκόρ σε ρεκόρ. Το 2019 είχε τη μεγαλύτερη -συγκριτικά- άνοδο από κάθε άλλο νομό της χώρας (60%), ενώ στις διαδικασίες της Κυριακής ήταν ο μοναδικός νομός που ξεπέρασε κατά πολύ τη συμμετοχή των προεδρικών εκλογών (27%). Το σπουδαιότερο όλων ήταν η μεγάλη ανανέωση στις υποψηφιότητες και η μαζική συμμετοχή νέων στις διαδικασίες, ενώ πολύ ισχυρή είναι και η παρουσία των γυναικών -αναγκαία για την πρόοδο του τόπου μας.

Θέλω να δώσω ειλικρινή συγχαρητήρια στους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών για τη συμμετοχή τους σε μία επίπονη διαδικασία. Ειδική μνεία αξίζει στον απελθόντα γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Θέμη Ανθρακίδη και για τη σημαντική θεσμική προσφορά του στο ΠΑΣΟΚ και για το ζήλο που επέδειξε ως προς την τήρηση των διαδικασιών. Βεβαίως, τα περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία, καθώς έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καλή δύναμη στους νεοεκλεγμένους. Προχωράμε, περισσότερο δυναμικοί και περισσότερο ενωμένοι από ποτέ.

*Γραμματέα Οργανωτικού του ΚΙΝΑΛ

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα