Πολιτική

Κ.Σιωνίδης: Οι λάσπες των χωραφιών της δυτικής Παιονίας δεν προσφέρονται για επικοινωνιακή σκόνη

Οι δημόσιες τοποθετήσεις σε θέματα που αφορούν φυσικές καταστροφές με οδυνηρές μάλιστα οικονομικές συνέπειες για τους δημότες, απαιτούν ενημέρωση, αυτοσυγκράτηση και προσοχή.

Οι λάσπες των χωραφιών της δυτικής Παιονίας δεν προσφέρονται για επικοινωνιακή σκόνη.

Η βοήθεια και οι προτάσεις όλων όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για το δήμο είναι καλοδεχούμενες.

Για γεγονότα όμως, όπως η πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τα χωριά του δυτικού τμήματος του δήμου, οι προτάσεις έχουν ιδιαίτερη αξία και όφελος για τους πληγέντες όταν εκφράζονται θεσμικά ώστε να μπορούν και να υλοποιηθούν.

Σχετικά με την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» που ανέλαβε μέσω του τύπου, συντοπίτης μας για την αναγκαιότητα κήρυξης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης των πληγέντων περιοχών του δήμου, καλό θα ήταν να έχει απευθυνθεί πρώτα θεσμικά στην διοίκηση του δήμου και κατόπιν να δημοσιοποιήσει τις προτάσεις του.

Θα τον είχαμε ενημερώσει ότι οι περιοχές αυτές βρίσκονται ήδη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και θα απέφευγε έτσι να προτείνει δημόσια κάτι που υφίσταται αλλά δεν το γνωρίζει.

Εμείς επιδιώκουμε την συνεννόηση με όλους τους πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν.

Ο δήμος μας, όπως και όλοι οι μικροί περιφερειακοί δήμοι, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα που για να λυθούν απαιτούν γνώση, προσπάθεια και συνεργασία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]