Ο Σ.Παπαδόπουλος πρόεδρος στη νέα διοίκηση των Κιλισιωτών Αθηνών-περιχώρων

Γενικά /

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Κιλκισιωτών Αθηνών και περιχώρων, με την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος, Συμεών (Σίμος) Παπαδόπουλος.
Αντιπρόεδρος, Αλίκη Ατματζίδου
Γενική γραμματέας, Αναστασία Βάτσου.
Ταμίας, Αγγελική Ιωαννίδου.
Μέλη, Παύλος Μπουρουτσίδης, Ιωάννης Καραϊσκος, Βασίλειος Κωνσταντινίδης.
Την εξελεγκτική επιτροπή συγκροτούν οι Παύλος Ορφανίδης, Δέσποινα Ασβεστοπούλου και Γιάννης Λαλιώτης.

Μήνυμα του απελθόντος προέδρου Β.Κωνσταντινίδη
Στην προεδρεία του συλλόγου ο Σύμος Παπαδόπουλος διαδέχθηκε τον Βασίλη Κωνσταντινίδη, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση:
«Με την ευκαιρία της αποχώρησης μου από την προεδρeία του διοικητικού συμβουλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας για την εμπιστοσύνη, την συνεργασία και την στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, και συγκεκριμένα από το 1998). Μαζί κάναμε πολλά. Μπορούμε περισσότερα. Προβάλαμε τον νομό μας. Αναδείξαμε προβλήματα. Φέραμε στην επικαιρότητα το ολοκαύτωμα των Κρουσοχωρίων. Δρομολογήσαμε την αναγνώριση και την ένταξη του στις ¨Μαρτυρικές πόλεις και χωριά».
Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία. Ιδιαίτερα θα ήθελα να αναφερθώ στην ακούραστη και αειθαλή Αλίκη που με ανιδιοτέλεια προσέφερε και προσφέρει τις υπηρεσίες της για το καλό του συλλόγου.
Σας υπόσχομαι πως θα είμαι πάντα κοντά στο Σύλλογο μας και θα κάνω ότι μπορώ να συνεχίσει το έργο που οικοδομήσαμε όλοι μαζί όλα αυτά τα χρόνια.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Βασίλης Κωνσταντινίδης

Περισσότερα

Στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας η μονάδα λυματολάσπης της ΔΕΥΑΚ με 6.836.316 ευρώ

Η διαχείριση της λυματολάσπης από τους βιολογικούς καθαρισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με έναν συνδυασμό πρωτοποριακών μεθόδων, που περιλαμβάνει τεχνολογίες […]

Δείτε ακόμα