Πολιτική

Σάββας Τσιτουρίδης: «Οι εκλογές είναι αναγκαίες»

«Οι εκλογές είναι αναγκαίες», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο σταθμό «Στο κόκκινο 105,5» και στον δημοσιογράφο Κώστα Σαββόπουλο.

Στη συνέντευξή του, που μεταδόθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο κ. Τσιτουρίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη με τις πολιτικές επιλογές και πρακτικές του, τις δεσμεύσεις του και τις διαχειριστικές αδυναμίες του δεν μπορεί να διασφαλίσει και να εγγυηθεί τη γεωπολιτική, πολιτική, οικονομική, κοινωνική και οικολογική σταθερότητα και ομαλότητα στην χώρα”.

Υπογραμμίζοντας ότι “οι εκλογές είναι αναγκαίες”, ο πρώην υπουργός σε κυβερνήσεις του Κ. Καραμανλή πρόσθεσε ότι “από την κάλπη της απλής αναλογικής επιβάλλεται ο σχηματισμός μιας νέας κυβέρνησης κοινωνικής, πατριωτικής, οραματικής και ριζοσπαστικής, που θα κληθεί να πάρει στα χέρια της τον έλεγχο του πεπρωμένου της χώρας μας και του λαού μας μέσα σ’ έναν κόσμο ραγδαίων αλλαγών”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]