Κοινωνία

Πρωτοβουλία του δήμου Κιλκίς για τη συγκέντρωση τροφίμων για τα συσσίτια της Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου

Κάθε σπίτι κρύβει λίγη αγάπη που μπορεί να απλωθεί και να στηρίξει, με λίγα ταπεινά υλικά, ένα σπιτικό πιο φτωχικό δίπλα στη γειτονιά του για να είναι οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα πιο φωτεινές για όλους και η ελπίδα της Ανάστασης μια θαρρετή ομολογία.

Ο δήμος Κιλκίς, με νέα του πρωτοβουλία, αναλαμβάνει να συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των συσσιτίων της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου και των Κοινωνικών της Παντοπωλείων.

Όσοι δημότες, φορείς και ιδιωτικές επιχειρήσεις, επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας μπορούν να συνδράμουν με τα ακόλουθα είδη επισιτιστικής βοήθειας: λάδι, μακαρόνια, κριθαράκι, ρύζι, φασόλια,φακές, σάλτσες, αλεύρι, γάλα, τυρί, αλάτι και ζάχαρη.

Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο φουαγιέ του συνεδριακού κέντρου του δήμου Κιλκίς από την Τετάρτη 21 Απριλίου έως την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]