Αθλητισμός

Πρόσληψη δύο προπονητών από την ΕΠΣΚ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απευθύνει η ΕΠΣ Κιλκίς για την πρόσληψη δύο προπονητών για τις αντιπροσωπευτικές ομάδες παίδων (Κ16) και παμπαίδων (Κ14).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην γραμματεία της ένωσης (Πόντου 6 Κιλκίς, 2ος όροφος, [email protected], τηλ. 2341022443 και 2341026443), εώς την 1 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 9.8.19, είτε ηλεκτρονικώς, είτε με συστημένη επιστολή, επισυνάπτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

Ταυτότητα προπονητή τριετίας της Ε.Π.Ο. (τουλάχιστον ΟΥΕΦΑ β΄).

Βιογραφικό σημείωμα

Αντίγραφο ποινικού μητρώου τύπου Α

Οτιδήποτε άλλο επίσημο σχετικό έγγραφο (σεμινάρια, βεβαιώσεις κ.λ.π.)

Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό προπονητών της ΕΠΟ. Το διοικητικό συμβούλιο αφού εξετάσει τα δικαιολογητικά του κάθε υποψήφιου προπονητή θα συνεκτιμήσει τη δυνατότητά του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των μεικτών ομάδων, όπως θα προσδιοριστούν από τη σύμβασή του και τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]