Οικονομία

Με καλύτερες προοπτικές θα συνεχίσει η «Πρεκονστρούκτα»

Η «Πρεκονστρούκτα» ΑΕΒΤΕ θα κλείσει γιά μικρό χρονικό διάστημα εν συνεχεία δε θα ξαναλειτουργήσει αφ’ ενός μεν με νέα σύμβαση με τον ΔΕΔΔΥΕ, αφ’ ετέρου δε με καλύτερες προοπτικές από πέρυσι, χάρη στην γενικότερη οικονομική ανάπτυξη, που δημιουργεί προϋποθέσεις ανάληψης έργων.

Στα ανωτέρω συνοψίζονται οι αναφορές του προέδρου της εδρεύουσας στην ΒΙΠΕ Κιλκίς, στο Σταυροχώρι, ιστορικής εταιρίας προκατασκευών Πέτρου Βάτση κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της επιχείρησης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστη ατμόσφαιρα την Παρασκευή 17.1.20 στο κέντρο «Ξινό Νερό» του Μεταλλικού.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο η διοίκηση της «Πρεκονστρούκτα» συνέχισε και φέτος την παράδοση, που είχε δημιουργηθεί χάρη στον αείμνηστο ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Σεργιαννίδη τον οποίο ο κ. Βάτσης διαδέχθηκε στην προεδρεία.

Συγχρόνως διαπιστώθηκε γιά άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκαν οι εγκάρδιες σχέσεις μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων, επί των οποίων βασίζεται επί σχεδόν μισό αιώνα η λειτουργία της επιχείρησης.

Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε η αρχιτέκτων μηχανικός και δημοτική σύμβουλος Κιλκίς Ελένη (Λενα) Αναστασιάδου, που είναι το παλαιότερο από τα επιστημονικά στελέχη της «Πρεκονστρούκτα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα