Αθλητισμός

«Περίπατο» κάνει μεχρι στιγμής στην β’ εθνική κατηγορία ο ΑΜΣΠ

Σε «περίπατο» εξελίσσεται μέχρι στιγμής η πορεία του ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89» στο χειροσφαιρικό πρωτάθλημα ε’ ομίλου β’ εθνικής κατηγορίας.

Παράλλλα ο σύλλογος ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την συνεργασία του με τον «συμπολίτη» ΓΑΣ Κιλκίς, επ’ ωφελεία και των δύο, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και σε «βάθος» χρόνου.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της ομάδας ΓΑΣ Κιλκίς και ΑΜΣΠ Κιλκίς τόσο σε επίπεδο ανδρικών ομάδων με την μετακίνηση είκοσι παικτών (15 εφήβων και 5 ανδρών) προς την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, η συνεργασία των δύο συλλόγων προχώρησε άλλο ένα «βήμα» στα ηλικιακά τμήματα, όπου όλες οι ομάδες των παίδων πέρασαν στο τμήμα των ΑΜΣΠ Κιλκίς με προπονητή τον Γεώργιο Κωστόπουλο και διοικητικό υπεύθυνο τον Κωνσταντίνο Κωστόπουλο.

Στα πλαίσια αυτής της πολύ καλής συνεργασίας η ομάδα του ΑΜΣΠ συμμετέχει στο πρωτάθλημα β’ εθνικής με μία νέα ομάδα αποτελούμενη από δώδεκα παίδες που πέρυσι ήταν στο ΓΑΣΚ και επτά «παλιούς» που τιμούν την ομάδα με την παρουσία τους αφιλοκερδώς εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Το «τιμόνι» της ομάδας από φέτος τόσο στην ομάδα των παίδων αλλά και στην αντίστοιχη των ανδρών έχει ο Γιώργος Καλαϊτζής που συνεχίζει να κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα αποτελώντας παράδειγμα προς μίμησιν για τους μικρότερους παίκτες. Η ομάδα αποτελεί ένα μίγμα νέων και παλαιών παικτών, που μέσα στο γήπεδο που συνεργάζονται άψογα, και αυτό φαίνεται από τα έως τώρα αποτελέσματα.

Αγωνιστικώς η ομάδα συμπλήρωσε τέσσερες νίκες σε τέσσερις ισάριθμους αγώνες και τερμάτισε και μαθηματικώς πρώτη με οκτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα ε’ ομίλου γιά τον πρώτο γύρο, κατακτώντας τον άτυπο τίτλο της «πρωταθλήτριας Χειμώνα».

Την τελευταία εκτός έδρας αγωνιστική με αντίπαλο τον Αλέξανδρο Αξιούπολης ο ΑΜΣΠ κατάφερε με μια εξαιρετική εμφάνιση να επικρατήσει με δέκα με το «εύγλωττο» 36-26 και να βάλει γερά θεμέλια για μια πολύ καλή πορεία στον όμιλο.

Αναλυτικά τα έως τώρα αποτελέσματα του ΑΜΣΠ ήταν:
ΑΜΣΠ– Πανσερραϊκός 29 – 21
Μακεδών Θεσ. – ΑΜΣΠ 22 – 52
ΑΜΣΠ – Απόλλων Σταυρούπολης 31 – 30
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΜΣΠ 26 – 36

Η βαθμολογία[table]
Α/Α, ΟΜΑΔΕΣ, ΤΕΡΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΙ,
1., ΑΜΣΠ ΚΙΛΚΙΣ ‘89, 4, 148, 99, 8,
2., Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, 3, 101, 64, 3,
3., Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης, 2, 44, 43, 1,
4., ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ, 3, 66, 85, 0,
5., Πανσερραϊκός, 2, 55, 50, -1,
6., Απόλλων Σταυρούπολης, 3, 81, 84, -2,
7., Μακεδών Θεσσαλονίκης, 3, 59, 129, -3,[/table]

-Τις επόμενες δύο αγωνιστικές ημέρες η ομάδα δεν αγωνίζεται λόγω της αποσύρσεως από το πρωτάθλημα των Θερμαϊκού Περαίας και της ΟΛΑ Δράμας.
-Η επόμενη αγωνιστική για την ομάδα του ΑΜΣΠ ΚΙΛΚΙΣ είναι εντός έδρας στις 23.01.16, ώρα 4μ.μ., με την Ν.Ελβετία Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα