Πολιτική

Περιοδεία σε κοινωνικές δομές και σχολεία του νομού πραγματοποίησε ο βουλευτής Γ.Φραγγίδης

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για τις κοινωνικές δομές του Ν. Κιλκίς, επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και το Γηροκομείο Κιλκίς.

Εν συνεχεία μετέβη στο χωριό Τούμπα, όπου λειτουργεί το Ειδικό Σχολείο Παιονίας. Με την ευκαιρία της παρουσίας στον κοινό αύλειο χώρο, επισκέφθηκε και το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Τούμπας, μοιράζοντας συμβολικά δώρα στους μικρούς μαθητές.

Στις παραπάνω επισκέψεις σε όλες τις δομές ο Βουλευτής προσέφερε δώρα σε μικρούς και μεγάλους και γλυκά στους εργαζόμενους. Τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα, ανταποδίδοντας την ευχάριστη διάθεση, ενώ οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους δείχνοντας την ευαρέσκειά τους ευχαρίστησαν για την παρουσία του, και παράλληλα τον ενημέρωσαν για λειτουργικά και άλλα ζητήματα που απασχολούν τις παραπάνω δομές, αποσπώντας παράλληλα τη ρητή δέσμευση από τον Βουλευτή για διαρκή και ουσιαστική στήριξη, σε ότι του ζητηθεί.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]