Αγροτικά

Νέα παράταση πήρε η προθεσμία ανάρτησης καταστάσεων κατανομής επιλεξίμων βοσκοτόπων έτους 2018

Από την διεύθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι με νεώτερη απόφαση του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, δόθηκε παράταση στην ανάρτηση των καταστάσεων κατανομής των επιλεξίμων βοσκοτόπων έτους 2018.

Με την εν λόγω απόφαση, καλούνται οι κτηνοτρόφοι των οποίων η έδρα της εκμετάλλευσής τους βρίσκεται στο νομό Κιλκίς, να προσέλθουν στα γραφεία της διεύθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Κιλκίς, (Αν. Παπανδρέου 3,1ος όροφος, γρ. 7), έως και την 31η-1ου -2019 , προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα για την ισχύουσα κατανομή και ταυτόχρονα, εάν επιθυμούν, να υποβάλλουν τυχών ενστάσεις-αιτήματα.

Αιτήματα που κατατίθενται μετά τις 31.1.19, εξετάζονται κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής το επόμενο ημερολογιακό έτος των αιτήσεων.

Σε περίπτωση μη προσέλευσης, θεωρείται ότι οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι αποδέχονται την κατανομή ως έχει και αποποιούνται του δικαιώματος ένστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 2341350115,-181, -113, -123 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: [email protected] , [email protected], de.dou[email protected] , [email protected]

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]