Πολιτική

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς: «Άλλο οι τουρίστες με τα κρουαζιερόπλοια και άλλο με τα αυτοκίνητα»

Τον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων επισκέφθηκε το Σάββατο 19 Ιουνίου η βουλεύτρια Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μπέττυ Σκούφα, συνοδευόμενη από τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Αναστάσιο Κεσίδη.

Είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την κατάσταση που επικρατεί με την διέλευση των οχημάτων στην έναρξη της βάρδιας στις 7 το πρωί, καθώς ο σταθμός των Ευζώνων, μετά από αποφάσεις της Κυβέρνησης, είναι κλειστός τις βραδινές ώρες.

“Η κυβέρνηση της ΝΔ, χωρίς να έχει διδαχθεί τίποτα από την περσινή καλοκαιρινή περίοδο, έρχεται με παλινωδίες στις αποφάσεις της για τις χερσαίες πύλες εισόδου της χώρας μας να ολοκληρώσει την καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού και των εξαγωγών.

Για τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, όπως το Κιλκίς και την Πιερία, είναι ζωτικής σημασίας η πλήρης λειτουργία του Συνοριακού Σταθμού των Ευζώνων τόσο για την αύξηση του χερσαίου και του ημερήσιου τουρισμού, όσο και για την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τον σταθμό για τις δραστηριότητες τους.

Για τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, υπάρχουν οι τουρίστες με τα κρουαζιερόπλοια που δεν ταλαιπωρούνται, αντιθέτως τους εμβολιάζουν κιόλας και οι τουρίστες που στηρίζουν την τοπική οικονομία της Βόρειας Ελλάδας και ταλαιπωρούνται περιμένοντας μέχρι και 8 ώρες μέσα στα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία, για να ανοίξουν τα σύνορα και να κατευθυνθούν στον προορισμό τους”.

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: «Η έλλειψη σε αναισθησιολόγους «παραλύει» το νοσοκομείο Παπανικολάου και ειδικότερα την Καρδιοθωρακοχειρουργική»

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη κατέθεσαν σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος […]

Δείτε ακόμα

«Τετάρτες στην Θεσσαλονίκη»

Ευρύτατη απήχηση, θερμή ανταπόκριση και αθρόα προσέλευση χαρακτήρισαν τους φίλους του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέφανου Παραστατίδη σε Εύοσμο […]