Αθλητισμός

Στον πάγκο της ΑΕ Πολυκάστρου ο Γιώργος Σημαιοφορίδης

Σε «διαζύγιο κοινή συναινέσει» προχώρησαν ΑΕ Πολυκάστρου και Παύλος Μπάπκας.

Ωστόσο, ο Κιλκισιώτης προπονητής παραμένει τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής «ακαδημίας» του συλλόγου.

Διάδοχός του στον πάγκο της πρώτης ομάδας θα είναι ο …αχρείαστος συστάσεως παλαίμαχος άσσος του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, με πλούσια προπονητική σταδιοδρομία σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο Γιώργος Σημαιοφορίδης.

Ο 51 χρονος Κιλκισιώτης τεχνικός συμφώνησε με την ΑΕΠ την Τετάρτη 14.6.17 γιά ένα χρόνο και ανέλαβε τα καθήκοντά του την επομένη.

Μιλώντας στο «Μαχητή» ο κ. Σημαιοφορίδης δήλωσε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία μιάς ιστορικής ομάδας, στην οποία δεν ταιριάζει η «καθήλωση» στο «στενόχωρο» πλαίσιο της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ.

Πιστεύω, ότι η συνεργασία-σύμπραξη μεταξύ διοικήσεως και φιλάθλου κόσμου θα καταστήσει εφικτό τον αντικειμενικό σκοπό της αναβάθμισης, παρά τις όποιες δυσκολίες της παρούσης συγκυρίας.

Φυσικά, προέχει να συγκροτήσουμε μία ισχυρή, αξιόμαχη και αξιόπιστη ομάδα, ικανή να ανταποκρίνεται σε όλες τις αγωνιστικές απαιτήσεις, να αντέχει στην πίεση και να μένει όρθια σε κάθε «αναποδιά» ή δυσκολία.
Όλα τα άλλα θα έλθουν φυσιολογικά μόνα τους».

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]