Αθλητισμός

Νέα ατομική επίδοση σημείωσε ο Αλέξανδρος Αλέρου

Φέτος αγωνίζεται γιά τελευταία χρονιά στην κατηγορία παίδων.
Όμως, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος αθλητής δρόμων παρατεταμένης ταχύτητας του Αλέξανδρου Κιλκίς …Αλέξανδρος Αλερου δείχνει ήδη έτοιμος να ανταποκρίνεται σε απαιτήσεις αγώνων κατηγοριών ηλικίας μεγαλύτερων της δικής του!

Ετσι, λίγες ημέρες μετά την ανάδειξή του ως πρωταθλητή Ελλάδος εφήβων στον δρόμο 800μ., «έκλεψε την παράσταση» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελπίδων (ή νέων ανδρών), ηλικιών 20-22 ετών, την Κυριακή 30.6.19 στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας, τερματίζοντας πέμπτος στο ίδιο αγώνισμα με νέα ατομική επίδοση 1.54.51 έναντι 1.54.63 από το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων!

Το διήμερο Πέμπτης 4 και Παρασκευής 5.7.19 ο 17χρονος Αλέρου θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα …της κανονικής κατηγορίας του, δηλαδη παίδων, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, και εκτός των 800 μ. δηλώθηκε να αγωνισθεί και στον δρόμο των 400μ., «κυνηγώντας», εκτός απροόπτου, την διάκριση και στα δύο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]