Αθλητισμός

Η ΚΟΥΠΑ Κιλκίς νέος “σταθμός” άσσων του κιλκισιώτικου καλαθοσφαίρου

Ξεκίνησαν από το καλαθοσφαιρικό “φυτώριο” του Κιλκίς.

Σταδιοδρόμησαν με επιτυχία σε ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Και τώρα, “γεμάτοι” από πείρα και παραστάσεις και “ξέχειλοι” από το ίδιο αστείρευτο πάθος για το άθλημα αλλά και την αγάπη για τον τόπο τους, επιστρέφουν στο “σημείο εκκίνησης” για να δώσουν νέα πνοή και ώθηση στο κιλκισιώτικο καλαθόσφαιρο.

Νέος “σταθμός” της σταδιοδρομίας τους ο σύλλογος ΚΟΥΠΑ (ή Κού.Πα.) Κιλκίς, ο οποίος και ανακοίνωσε την ένταξή τους στην δύναμή του.

Συγκεκριμένα είναι πλέον παίκτες του ΚΟΥΠΑ οι εξής:

-Νίκος Θεοδωράκος (30,1,98μ., θέσεις 3 και 4), πρώην διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων (17 αγώνες), εφήβων (20 αγώνες) και ελπίδων ή νέων ανδρών (7 αγώνες), δευτεραθλητής Ευρώπης εφήβων το 2007. Έπαιξε σε Αετό Κιλκίς, Ολύμπια Λάρισας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ρέθυμνο, Νίκη Βόλου, ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και Μαχητές Πεύκου Θεσσαλονίκης.

-Αντώνης Τσάτσης (35, 1,85μ., Θέση 1). Έπαιξε σε ΓΑΣ Κιλκίς, Αετό Κιλκίς, Αλέξανδρο Αξιούπολης, Αρίωνα Ξάνθης και Μαγγανά Ξάνθης.

-Παναγιώτης Σιδηρόπουλος (36, 1,94μ. θέσεις 2,3 και 4). Έπαιξε σε ΓΑΣ Κιλκίς, Αετό Κιλκίς, Α.Βαρβάρα Καβάλας, Αλέξανδρος Αξιούπολης και Εύαθλο Πολυκάστρου.

-Αλέξης Πατσούρης (26, 1,93μ., θέσεις 2 και 3). Έπαιξε στον Αετό Κιλκίς.

Νέο “αίμα”
Εν τω μεταξύ στο έμψυχο δυναμικό του ΚΟΥΠΑ προστέθηκαν τρεις ταλαντούχοι και φερέλπιδες νεαροί καλαθοσφαιριστές από τους Ατρομήτους πρώην δήμου Γαλλικού.

Συγκεκριμένα είναι πλέον παίκτες του ΚΟΥΠΑ οι εξής:

-Θανάσης Δαγκλιάρης (16, 1,85μ, Θέσεις 1 και 2).

-Σταύρος Δαγκλιάρης (αδερφός του Θανάση, 14, 1,86μ., θέση 1).

-Δημήτρης Ζάλτος (16, 1,85μ., θέσεις 3 και 4).

Και οι τρεις είχαν επιτυχή παρουσία, με την ομάδα τους, στο περιφερειακό πρωτάθλημα της κατηγορίας της.

Προσθήκη προπονητή
Τέλος, στο προπονητικό επιτελείο του ΚΟΥΠΑ προστέθηκε ο νεαρός και εξελίξιμος προπονητής Δημήτρης Αραβίδης, που τις αμέσως προηγούμενες χρονιές εργάσθηκε στον “συμπολίτη” Αετό Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]