HCN: Ο πάροχος της απόλυτης ελευθερίας!

Ελλάδα /

Υπερυψηλές ταχύτητες internet σε χαμηλές τιμές, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση συμβολαίου και χωρίς ρήτρες αποχώρησης!

 

Η HCN ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 στη Θεσσαλονίκη με όραμα να δημιουργήσει το δικό της οπτικό δίκτυο, ώστε να προσφέρει στους συνδρομητές της αυτό που θεωρούσε ότι λείπει από την αγορά των τηλεπικοινωνιών: Υπερύψηλές ταχύτητες internet σε χαμηλές τιμές, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση συμβολαίου και χωρίς ρήτρες αποχώρησης!

 

Η εξέλιξη της HCN

Ο πρώτος πάροχος FTTH (Fiber to the home) ξεκίνησε στην Καλαμαριά, με μόλις 5 υπαλλήλους και μερικές δεκάδες συνδρομητές.

Πλέον, η HCN δραστηριοποιείται και σε άλλες πόλεις όπως το Κιλκίς, την Κατερίνη και τη Βέροια. Στο Κιλκίς καλύπτει σχεδόν όλη την πόλη!

Η πορεία της HCN

Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια λειτουργίας, την HCN, πέρα από τους χιλιάδες οικιακούς συνδρομητές, την έχουν εμπιστευθεί οι μεγαλύτερες ομάδες της πόλης, ξενοδοχεία, internet cafe, τοπικοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, εμπορικά κέντρα, κινηματογράφοι και άλλων ειδών επιχειρήσεις.

Η εταιρεία HCN συνεχίζει αδιάκοπα να επενδύει στο δίκτυο της, χρηματοδοτώντας το έργο εξ ολοκλήρου μόνη της.

 

Συνεργασία HCN και Grid Telecoms

Η ανάγκη για ταχύτερη εξάπλωση σε άλλες πόλεις ώθησε την HCN να συνεργαστεί με την Grid telecoms φτιάχνοντας ένα δεκαετές πλάνο που περιλαμβάνει την επέκταση στη Βέροια, την Κοζάνη την Λάρισα, και τα Τρίκαλα.

 

Η Κοινωνική ευθύνη

Η HCN από το πρώτο έτος λειτουργίας της έδειξε την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά της, παρέχοντας δωρεάν ίντερνετ σε σχολεία, πλατείες και πάρκα σε διάφορους δήμους, αλλά και σε φιλανθρωπικές δομές. Επίσης παρέχει έκπτωση σε φοιτητές και άτομα ΑΜΕΑ.

 

Συμμετρία ταχυτήτων Download και Upload

Η HCN έχει καταφέρει οι ταχύτητες «ανεβάσματος» και «κατεβάσματος» να είναι συμμετρικές.

H ταχύτητα download της σύνδεσης χρησιμοποιείται όταν ο χρήστης περιηγείται σε σελίδες στο Internet, κατεβάζει αρχεία, παρακολουθεί ταινίες μέσω streaming.

Η ταχύτητα upload αφορά την αποστολή δεδομένων προς το διαδίκτυο. Σχετίζεται με το ανέβασμα φωτογραφιών στα social media, την αποστολή e-mail με επισυναπτόμενα αρχεία, κ.α.

Σε περίπτωση βίντεο κλήσης, που απαιτούνται και η ταχύτητα download και η ταχύτητα upload, η HCN πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα!

Νέα πακέτα HCNx3

Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε τα νέα της πακέτα τα οποία προσφέρουν τριπλάσιες ταχύτητες ίντερνετ με την προσθήκη δωρεάν λεπτών για κινητά και απεριόριστα προς σταθερά.

Τα 4 νέα πακέτα είναι:

  1. SpeedyX3Download: 30 Mbps | Upload: 3 Mbps + με απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς σταθερά και 30 λεπτά προς κινητά στα 18,76 ευρώ.
  2. FiberSpeedyX3Download: 360 Mbps | Upload: 360 Mbps + με απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά στα 29,25 ευρώ.
  3. FiberWarpspeedX3:Download: 600 Mbps | Upload: 600 Mbps + με απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς σταθερά και 600 λεπτά προς κινητά στα 39,75 ευρώ.
  4. FiberHyperspaceΧ3:Download: 900 Mbps | Upload: 900 Mbps + με απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς σταθερά και 900 λεπτά προς κινητά στα 60,75 ευρώ.

 

Λόγοι για να επιλέξει κάποιος την HCN

  • Υπερύψηλές ταχύτητες και ποιότητα ίντερνετ.
  • Απουσία συμβολαίου και ρήτρα αποχώρησης.
  • Δυνατότητα «παγώματος» της σύνδεσης έως και έξι μήνες (π.χ. για τις καλοκαιρινές διακοπές).
  • Συμμετρία ταχυτήτων Download και Upload.
  • Άμεση ανταπόκριση σε τυχόν βλάβες με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, με τη δυνατότητα η αποκατάσταση του προβλήματος να γίνεται εντός της ίδιας ημέρας!

Γνωρίσετε καλύτερα την HCN με μια περιήγηση στον ιστότοπό της και στη σελίδα της στο facebook.

Περισσότερα

Το φτωχότερο 10% των νοικοκυριών πρέπει να αυξήσει 15,5% τις δαπάνες του για να διατηρήσει σταθερή την κατανάλωση τροφίμων

Μια ακόμη έρευνα παρουσιάστηκε που δείχνει την οικτρή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα λαϊκά νοικοκυριά, καθώς μαστίζονται από τις […]

Δείτε ακόμα