Αθλητισμός

Αξιόλογη η παρουσία ΓΑΣΚ στην διοργάνωση του διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Ο 11ος διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» πέρασε στην ιστορία ως η αρτιότερη και λαμπρότερη διοργάνωση μέχρι σήμερα. Το δεύτερο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στην χώρα μας απετέλεσε εμπειρία ζωής για τους 20.000 και πλέον συμμετασχόντες.

Πέρα από τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των «ακαδημιών» του ΓΑΣ Κιλκίς που έτρεξαν στο χιλιάρι για το περιβάλλον, ο στίβος του ΓΑΣΚ είχε παρουσία και στο αγωνιστικό σκέλος των αγώνων με τον 15χρονο Δημήτρη Καραμανίδη που κατάφερε να διακριθεί αφού κατέλαβε την 40η θέση στα 5000 μ μεταξύ 6845 δρομέων που τερμάτισαν. Ο ταλαντούχος δρομέας του συλλόγου κατατάχθηκε μάλιστα στην ένατη θέση μεταξύ των αθλητών ηλικίας 15-18 ετών σύμφωνα με τα αποτελέσματα των διοργανωτών.
Στα δέκα χιλιόμετρα ο παλαίμαχος αθλητής του ΓΑΣΚ Λάζαρος Σιδηρόπουλος κατέγραψε στο ενεργητικό του ακόμη έναν τερματισμό με επίδοση 54’45” λαμβάνοντας την 86η θέση της κατηγορίας 40-44 ετών και την 415η της γενικής , μεταξύ 2480 δρομέων.

Στα πέντε χιλιόμετρα αγωνίστηκαν, έστειλαν μήνυμα άθλησης και υγείας και κέρδισαν το χειροκρότημα πολλών φιλάθλων οι Ανέστης Λαζαρίδης , Θανάσης Καραμανίδης , η προπονήτρια του ΓΑΣΚ Νάντια Μπουρλούκα , αλλά και οι μικρούλες Βασιλική Καραμανίδου και Θεοδώρα Λαζαρίδου για να απολαύσουν διπλά αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, με δεδομένο ότι τους το επέτρεπε το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων
Όλοι τους ήταν νικητές!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]