Πολιτική

Επίσκεψη του βουλευτή Γ.Φραγγίδη στις υπηρεσίες Πρόνοιας του δήμου Κιλκίς

Επίσκεψη στο τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Κιλκίς, πραγματοποίησε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης, συνοδευόμενος από την Έλλη Φρεγγίδου ψυχολόγο και μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ.

Εκεί ενημερώθηκε από την διευθύντρια της Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Κιλκίς Στέλλα Ξάκη για την λειτουργία και τις παρεχόμενες υπη ρεσίες της Πρόνοιας ενώ συνομίλησε και με εργαζόμενους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Παράλληλα συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τον αρμό διο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας Δημήτριο Θεοδωρίδη.

Στην συνέχεια, ο βουλευτής βρέθηκε στον χώρο διεξαγωγής covid test που πραγματοποιούνται σε χώρο απέναντι από το κτήριο του Δημαρχείου Κιλκίς από τις υπηρεσίες του ΕΟΔΥ και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Κλείνοντας την επίσκεψη του, και μετά την ενημέρωση που του έγινε, ο βουλευτής κατανόησε την αναγκαιότητα δημιουργίας Φιλοξενίου Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και τη δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ).

Από την πλευρά του δεσμεύτηκε για τις ενέργειες και παρεμβάσεις που απαιτούνται, ώστε να συνδράμει στην προσπάθεια των υφι στάμενων δομών και του προσωπικού τους για την καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς του πολίτες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα