Πολιτική

Επανεκλέχτηκε ο Κυριάκος Σωτηριάδης στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

Επανεκλέχτηκε στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Σωτηριάδης και με ανάρτησή του ευχαριστεί όσους τον στήριξαν στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνέδρους του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ που με εξέλεξαν για δεύτερη φορά στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτό το συνέδριο κλείνει για εμένα το μεγάλο κεφάλαιο της ΟΝΝΕΔ. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε το 2008 μέσα από την οικογένεια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Γεωπονικής ΑΠΘ και συνεχίστηκε μέσα από την ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και Κιλκίς.

Τιμή μου που αποτέλεσα μέλος της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της χώρας.

Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου. Είμαστε δίπλα του και είμαι σίγουρος οτι η εργατικότητα του θα μας δικαιώσει.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πλέον γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης αφήνει μια μεγάλη παρακαταθήκη.

Συνεχίζουμε μαζί στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όλες τις μάχες που έρχονται για την πατρίδα μας και κυρίως για τη γενιά μας”.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]