Αθλητισμός

Ενθουσίασαν οι «μικροί» τεκβον-ντόκα του Άθλου στην Καβάλα

Διοργάνωση τέκβον-ντο εκπαιδευτικού χαρακτήρα για ηλικιακές κατηγορίες φιλοξένησε την Κυριακή 25-2-18 το κλειστό γυμναστήριο Καλαμίτσας Καβάλας, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών και αθλητριών.
Τέτοιες διοργανώσεις αποσκοπούν στην εξοικείωση τεκβον-ντόκα μικρών και πολύ μικρών ηλικιακών κατηγοριών με συνθήκες και ατμόσφαιρα αγώνων, και δεν έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

Ενθουσίασαν οι «μικροί» τεκβον-ντόκα του Άθλου στην Καβάλα

Στους αγώνες συμμετέσχε και ο Άθλος Κιλκίς, με την ακόλουθη σύνθεση: (σε παρένθεση η ηλικία και η κατηγορία βάρους):

Παίδων: Ματθαίος Κούρος (7,24κ.), Φώτης Σακαλής (7,30κ.), Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης (6,20κ.), Μιχάλης Αποστολίδης (8,32κ.), Μιχάλης Πουντζουκίδης (8,32κ.), Βασίλης Κούρος (8,30κ.), Γιώργος Χαραλαμπίδης (9,24κ.), Χαράλαμπος Μισαηλίδης (9,36κ.) και Γιώργος Γεωργίου (9,45κ.).

Κορασίδων: Ευσεβία Φωτιάδου (12,59κ.) και Σοφία Νικολαΐδου (13,59κ.).

Όλοι οι «μικροί» τεκβον-ντόκα του Άθλου επέδειξαν ξεχωριστό αγωνιστικό ζήλο και πραγματοποίησαν ελπιδοφόρες εμφανίσεις, αποσπώντας τα εύσημα τόσο του προπονητή Κωνσταντίνου Πουντζουκίδη όσο και του εφόρου Αναστασίου Μουτσάκη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]