Πολιτική

Ε.Αγαθοπούλου: “Εάν δεν μπορεί ο ίδιος ο διοικητής να αναλάβει τις ευθύνες του, ας τις αναλάβουν αυτοί που τον διόρισαν”

Δήλωση για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο του Κιλκίς έκανε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ νομού Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και τόσο καιρό.

Πολιτικά κόμματα, βουλευτές, φορείς, ιατρονοσηλευτικό προσωπικό… Στο νοσοκομείο του Κιλκίς ο σχεδιασμός είναι εντελώς ανεπαρκής, υγειονομικοί νοσούν καθημερινά, το ιικό φορτίο είναι ιδιαίτερα υψηλό και υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού εντός νοσοκομείου, λόγω του ότι οι κλινικές covid που δημιουργήθηκαν δεν είναι συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, αλλά διάσπαρτες σε όλο το νοσοκομείο!

Η διοίκηση το μόνο που έκανε όλον αυτόν τον καιρό ήταν να μας απαντά – δεν άφηνε τίποτε να πέσει κάτω – με καυστικό τρόπο, να αμφισβητεί τις αιτιάσεις μας και να διαβεβαιώνει ότι όλα βαίνουν καλώς.

Δεν βαίνουν όλα καλώς όταν έχουμε νεκρούς εργαζόμενους. Δεν βαίνουν όλα καλώς όταν το προσωπικό είναι στα όρια εξουθένωσης. Δεν βαίνουν όλα καλώς όταν δεν υπάρχει εξοπλισμός και οι ιατροί παρακαλούν για δωρεές.

Πουθενά δεν βαίνουν όλα καλώς διότι η πανδημία είναι σε έξαρση και ο έλεγχος έχει ξεφύγει από την Κυβέρνηση, πώς λοιπόν μπορούν να είναι όλα καλά στο Κιλκίς;

Ο κ. διοικητής συμπεριφέρεται σαν να ζει σε γυάλα. Οι υπόλοιποι όμως δεν ζούμε σε γυάλα, κόσμος αρρωσταίνει και θρηνούμε ήδη δεκάδες θύματα.

Εάν δεν μπορεί λοιπόν ο ίδιος να αναλάβει τις ευθύνες του, ας τις αναλάβουν αυτοί που τον διόρισαν”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα