Πολιτική

Δικαστικό μέγαρο Κιλκίς: Στο «κατώφλι» της τελικής επιλογής αναδόχου η υπόθεση

Το ερώτημα για το σημείο, στο οποίο βρίσκεται η υπόθεση της ανέγερσης του δικαστικού μεγάρου Κιλκίς, έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Κώστας Ζώτος κατά την διάρκεια της συζήτησης επί των εκτός ημερησίας διατάξεως θεμάτων της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Πέμπτης 16.6.22, της «δια ζώσης» μετά την άρση σειράς μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

«Επί ενάμισυ χρόνο», τόνισε απαντώντας ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης, «με πολλές ενέργειες και θυσίες αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών του δήμου καταφέραμε να αποκτήσουμε, με την συνδρομή και του υπουργού μας, την πλήρη κυριότητα του οικοπέδου.

Στον διαγωνισμό για το έργο έλαβαν μέρος τέσσερις εταιρίες με πλήρη δικαιολογητικά και δύο με ελλιπή, τις οποίες και περιμένουμε να τα προσκομίσουν.

Θα ακολουθήσει η τελική επιλογή και η ανάδειξη του αναδόχου».

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: «Η έλλειψη σε αναισθησιολόγους «παραλύει» το νοσοκομείο Παπανικολάου και ειδικότερα την Καρδιοθωρακοχειρουργική»

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη κατέθεσαν σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος […]

Δείτε ακόμα