Αθλητισμός

Αξιοσημείωτη επίδοση από την Β.Καραμανίδου του ΓΑΣΚ

Ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον έστειλε η Βασιλική Καραμανίδου με την εμφάνισή της στον δρόμο 2000μ. του πανελληνίου πρωταθλήματος παγκορασίδων α’ οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 13 και 14.7.19 στο εθνικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας.

Η 14χρονη αθλήτρια του ΓΑΣ Κιλκίς τερμάτισε στην βαθμολογούμενη ένατη θέση «συντρίβοντας την ατομική επίδοσή της με 7.39.97 έναντι 8.06.55 της προηγούμενης από την Μ.Δευτέρα 22.4.19 στους αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών σε μιάν επιβεβαίωση της σημαντικής προόδου της που «συνηγορεί» σε επιτυχίες και κατά την νέα αγωνιστική περίοδο στην ίδια ηλικιακή κατηγορία.

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα παμπαίδων α’ ο «μικρός» καθώς αγωνίσθηκε με συναθλητές κατά ένα ή δύο χρόνια μεγαλυτέρους του Σταμάτης Παρασκευάς παρουσιάσθηκε αγχωμένος ακριβώς επειδή είχε να αντιμετωπίσει σαφώς πιο έμπειρους για την κατηγορία αθλητές με επακόλουθο να περιορισθεί στα 5.04μ.

Ωστόσο ο φέρελπις άλτης εις μήκος του ΓΑΣΚ κέρδισε σε πείρα που αναμένεται να του «λύσει τα πόδια» την νέα περίοδο καθώς οι δυνατότητες του του επιτρέπουν να… «πετάξει μακρύτερα».

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]