Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Το απαράδεκτο και το επιβαλλόμενο

Στους πολίτες, ή τουλάχιστον σε όσους εξ αυτών παρακάμπτουν συστηματικώς τους κανόνες της ευπρέπειας, και στα όργανα των αρμοδίων υπηρεσιών τάξης πρέπει να καταστεί σαφές, ότι το σημείο της εισόδου στις εγκαταστάσεις των «Αργοναυτών», από την Λέκκα ελάχιστα μέτρα πριν το πεζοδρόμιο της 21ης Ιουνίου, δεν είναι ούτε ….δημόσιο ουρητήριο ούτε χώρος συνθημάτων και απαλλαγής από καθε είδους άχρηστα αντικείμενα ή σκουπίδια.

Αν μη τι άλλο η συγκεκριμένη συμπεριφορά προσβάλλει κάθε έννοια πολιτισμού, παιδείας και αισθητικής που δυσφημεί στο σύνολό της την τοπική κοινωνία.
ΚΟΛΟΝΕΣ ΠΑΡΤΕΡΙΑ
Αξιών, δηλαδή, που κάποιοι άλλοι συμπολίτες ελάχιστα μέτρα παραπάνω προσπαθούν να κρατούν αλώβητες «με νύχια και δόντια», με καλαίσθητες παρεμβάσεις ακόμα και στις κολόνες φωτισμού, οι οποίες παραπέμπουν σ’ αυτές, όπως καταμαρτυρεί και ο φακός του «Μαχητή».

Γιά την αποκαρδιωτική «εικόνα», που παρουσιάζει η είσοδος των «Αργοναυτών» εξ αιτίας της απαράδεκτης και κατάπτυστης συμπεριφοράς, οι «εκτρεπόμενοι» πολίτες και τα όργανα των αρμοδίων υπηρεσιών τάξης οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η άλλη εικόνα της ευπρέπειας και καλαισθησίας λίγα μέτρα πιό πάνω, επιβάλλεται.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]