Γενικά

Αντιπροσωπεία του «Φλάμπουρα» σε εκπροσώπους τοπικών αρχών

Αντιπροσωπεία του συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς «Ο Φλάμπουρας» πραγματοποίησε επίσκεψη την Παρασκευή 8.1.16 τοπικούς φορείς του Κιλκίς, με σκοπό να τους ενημερώσει για τα πολιτιστικά δρώμενα του Συλλόγου.

Αρχικώς η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, όπου συναντήθηκε με τον αντιπεριφεριάρχη Ανδρέα Βεργίδη καθώς και τον περιφερειακό σύμβουλο Παύλο Θωμαΐδη. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα για τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και για τις ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Σισμανίδη, με τον οποίο είχε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν στην λειτουργία του συλλόγου, καθώς επίσης και για την συμμετοχή του στις επικείμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων ολοκληρώθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργου Γεωργαντά. Αντικείμενο συζήτησης ήταν η ενημέρωση για τα πολιτιστικά δρώμενα και τις ανάγκες του συλλόγου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας