Πολιτική

Ανάρτηση Γιώργου Αναστασιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την 3η Σεπτέμβρη

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πολιτευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης με αφορμή την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη για την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ:

“… Ήρθε η ώρα να περάσουμε από την παθητική αναμονή στην ενεργό λαϊκή παρουσία για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της χώρας μας. Για να πάψει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Για να συμμετέχει ενεργά ο λαός στον προγραμματισμό της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής πορείας της χώρας. Για να καταργηθούν τα προνόμια των λίγων στην ιατρική, νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη. Για να προστατευτούν η μητέρα, το παιδί, τα γερατειά. Για να ελευθερωθεί η σκέψη και να γίνει η παιδεία κτήμα όλων των Ελλήνων…”

Τα λόγια αυτά του Ανδρέα Παπανδρέου είναι η πολιτική παρακαταθήκη του μεγάλου και ιστορικού αυτού ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης της χώρας μας ενώ ταυτόχρονα καθορίζουν το πλαίσιο και για όλους τους νέους αγώνες του λαού μας! Η 3η Σεπτέμβρη ήταν είναι και θα είναι το μεγαλειώδες οραματικό ξεκίνημα!

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα