Πολιτική

Ακίνητα δήμου Κιλκίς: Με βραδείς ρυθμούς προωθείται η αξιοποίηση

Ενημέρωση γιά το σημείο, στο οποίο βρίσκονται σήμερα τα ακίνητα του δήμου, “ώστε να δούμε τι θα κάνουμε, και όχι να γράφουμε… έκθεση ιδεών”, ζήτησε από την διοίκηση του δήμου Κιλκίς η δημοτική σύμβουλος Ελένη (Λένα) Αναστασιάδου, κατά την διάρκεια της συζήτησης επί των εκτός ημερησίας διατάξεως θεμάτων της συνεδριάσεως του δημοτικού συμβουλίου της Πέμπτης 16.6.22, που ήταν η πρώτη “διά ζώσης” μετά την άρση σειράς μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Η κ.Αναστασιάδου αναφέρθηκε και στο θέμα της λειτουργίας της υπηρεσίας του αρχείου του δήμου, τονίζοντας ότι πρέπει, πάση θυσία, να παραμείνει ανοικτό, λειτουργώντας τουλάχιστον με δύο υπαλλήλους.

Στην απάντησή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος οικονομικών Γιάννης Χατζηαποστόλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις εγκαταστάσεις του πηλοθεραπευτηρίου Πικρολίμνης, αναφέροντας ότι έχει κινηθεί γι’ αυτές η διαδικασία του πλειστηρισμού, και ότι θα υπάρξει άμεση ενημέρωση γιά την πορεία αυτής. Δήλωσε, ακόμη, ότι, αναφορικά με άλλα ακίνητα προωθείται η όποια διαδικασία γιά το καθένα χωριστά.

Ο κ. Χατζηαποστόλου απάντησε και σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Αλέξανδρου Σεϊτανιώτη, που ζήτησε να πληροφορηθεί, σε ποιό σημείο βρίσκεται το θέμα της απαλλαγής επιχειρήσεων από δημοτικά τέλη, λέγοντας ότι αυτό “βραδυπορεί” εξ αιτίας “δυστοκίας” στην συνεργασία μεταξύ δήμου και ΔΕΔΔΗΕ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα