Οικονομία

4η Ρομποτική αποθήκη από την ELVIAL

Πού αποθηκεύουμε τα προφίλ αλουμινίου σας; Πώς διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες για να είναι άψογες ποιοτικά και να παραδίδονται όπως πρέπει σε εσάς;

Mια ματιά στη νέα υπερσύγχρονη ρομποτική αποθήκη μας, θα σας δείξει πώς η δέσμευσή μας να επενδύουμε διαρκώς σε τεχνολογία και εξοπλισμό έχει χτίσει την υπογραφή μας ‘Advanced Aluminium Solutions’.

Η δέσμευσή μας να εργαζόμαστε με προσανατολισμό το μέλλον, να είμαστε συνεπείς στην παράδοση και δημιουργικοί στη σκέψη μας έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με εσάς, τους συνεργάτες μας που μετρά πάνω από τρεις δεκαετίες. Οι λύσεις μας είναι καινοτόμες και η λειτουργία μας εξορθολογισμένη σε όλα τα στάδια της παραγωγής μας, από τον σχεδιασμό μέχρι την πλήρως αυτοματοποιημένη, ρομποτική μας αποθήκη.

Απαιτεί κόπο, απαιτεί χρόνο, απαιτεί κονδύλια. Στην ELVIAL οργανώνουμε τις λειτουργίες μας, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες αυτές τις απαιτήσεις. Αναβαθμίζουμε διαρκώς τα προϊόντα μας και παράλληλα βελτιώνουμε διαρκώς όλη την αλυσίδα της παραγωγικής μας διαδικασίας με νέες πιο προηγμένες τεχνολογίες, και με ακόμη πιο σύγχρονο εξοπλισμό για ακόμη πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Η 4η ρομποτική αποθήκη 2.220 θέσεων προσθέτει ευελιξία και περισσότερες λύσεις στις συνεχείς και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Με το βλέμμα μας προσανατολισμένο στο μέλλον συνεχίζουμε το επενδυτικό μας πλάνο με μοναδικό στόχο να παρέχουμε τα πιο αξιόπιστα και υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα και υπηρεσίες.

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή ολοκληρώθηκε!

Διαβάστε περισσότερα έδω

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]