Γενικά

40χρονος έκλεψε 18 πρόβατα από μαντριά και “άνοιξε” και κτηνοτροφική μονάδα

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης 30.3.23 σε περιοχή του δήμου Παιονίας Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 40χρονος Αλβανός.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, από τα τέλη του προηγούμενο μήνα έως και την Τετάρτη 29.3.23, διέρρηξε δύο ποιμνιοστάσια, μια κτηνοτροφική μονάδα και ένα αγρόκτημα σε περιοχές του Κιλκίς, από όπου συνολικά αφαίρεσε 18 αιγοπρόβατα, ένα μηχάνημα, ζωοτροφές και διάφορα εργαλεία, συνολικής αξίας 2.430 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία τσάντα που περιείχε διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και μέρος των κλοπιμαίων το οποίο αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους του.

Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε και ένα κινητό τηλέφωνο.

Περισσότερα

«Πρωτιά» υψηλών θερμοκρασιών – Κοντά στους τους 42 °C η θερμοκρασία σε Ηλιόλουστο και Γυναικόκαστρο

Συνεχίζονται οι καταγραφές υψηλών θερμοκρασιών από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Η μέγιστη θερμοκρασία […]

Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]