Πολιτική

Θ.Τιρεκίδης: “Κύριε δήμαρχε, οι δημότες δεν είναι ιθαγενείς”

Στις 6 Μαρτίου, η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας “ενέκρινε την μετατόπιση τμήματος των λαϊκών αγορών Αξιούπολης και Αγίου Πέτρου”.

Ακολούθησαν οι αντιδράσεις του σωματείου λαϊκών αγορών νομού Κιλκίς, τα μέλη του οποίου προχώρησαν σε επ’ αόριστον αναστολή της λειτουργίας της.

Τότε, η διοίκηση του δήμου όρισε νέο ραντεβού με την διοίκηση του σωματείου, όπου αποφασίστηκε η επαναλειτουργία της λαϊκής αγοράς Αξιούπολης.

Ωστόσο, στην ανακοίνωση του, η δημοτική αρχή “ξεχνά” να αναφέρει ότι η χωροθέτηση θα γίνει από το σωματείο των μικροπωλητών και όχι όπως αρχικά είχε αποφασίσει ο δήμος Παιονίας.

Προφανώς, προτεραιότητα για τον κ. Σιωνίδη έχει “να παραμείνουν αδιατάραχτες οι άριστες σχέσεις που έχει ο δήμος με τους μικροπωλητές των λαϊκών αγορών” και μετά “η απρόσκοπτη λειτουργία της λαϊκής αγοράς προς όφελος των κατοίκων”, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.

Κύριε δήμαρχε, οι δημότες δεν είναι ιθαγενείς για να ξεγελιούνται με καθρεφτάκια αλλά πολίτες που θέλουν την αλήθεια και μόνο την ΑΛΗΘΕΙΑ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]