Πολιτική

Θριαμβευτική επικράτηση ΣΥΝΕΚ στις εκλογές ΟΛΜΕ

Σε θρίαμβο της προσκειμένης στον ΣΥΡΙΖΑ συνδικαλιστικής παράταξης ΣΥΝΕΚ (Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις) εξελίχθηκαν οι εκλογές στην ΕΛΜΕ Κιλκίς για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της για το δέκατο έβδομο συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Η ΣΥΝΕΚ πρώτευσε με 183 ψήφους καταλμβάνοντας δύο εδρες έναντι 80 και μιας έδρας της ΔΑΚΕ (ΝΔ) και 88 και μιας έδρας της ΠΕΚ (Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών) του ΠΑΣΟΚ.

Ακολούθησαν οι «Παρεμβάσεις» (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) με 51 ψήφους ΠΑΜΕ-ΔΕΕ (ΚΚΕ) με 32 και οι «Αγωνιστικές Κινήσεις» με 17.

Στο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα αντιπροσωπεύσουν την ΕΛΜΕ οι Γιώργος Ξενέλλης (159 ψήφους) και Κυριακή Ματσακίδου (103 ψήφους) των ΣΥΝΕΚ Ιωάννης Γεωργούσης (57 ψήφους) της ΔΑΚΕ και Γεώργιος Πολυχρονιάδης (42 ψήφους) της ΠΕΚ.

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσωπεί τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]