Κοινωνία

Τα «Κρούσια» Αγίου Αντωνίου γιορτάζουν τα 30χρονά τους

Τον ετήσιο χορό του διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Αντωνίου «Τα Κρούσια».

Ο χορός δόθηκε το Σάββατο 22.2.20, στο κέντρο «Κτήμα την Ευχών» του Κιλκίς, και ήταν αφιερωμένος στην 30η επέτειο της ίδρυσης του συλλόγου.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«…Αφού έγινε από την γενική γραμματέα Ευγενία Διαμαντίδου μία σύντομη αναδρομή των τριάντα χρόνων λειτουργίας του συλλόγου, της αθόρυβης αλλά ουσιαστικής προσφοράς του στην παράδοση στα ήθη και έθιμα, στον πολιτισμό και στην ιστορία του ποντιακού Ελληνισμού, αναφέρθηκε στο έργο και τις συνεχείς δραστηριότητές του.

Ο πρόεδρος Αθανάσιος Σεφερίδης παρουσίασε το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο και αναφέρθηκε στην νέα δυναμική του συλλόγου και την προσπάθεια για νέες δραστηριότητες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Φραγγίδης,ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος Κυριακίδης και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων.

Συγκρότημα του νεοσύστατου παιδικού χορευτικού τμήματος, με υπεύθυνες τις Ηλιάνα Σεφερίδου και Ελένη Ποϊπάζη και χοροδιδάσκαλο τον Νίκο Αμοιρίδη, παρουσίασε χορούς του Πόντου.

Τιμητικό έπαθλο απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο γιά την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο και εκ μέρους του συνεχή στήριξή του.

Η βραδιά «έκλεισε» με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα».-

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]