Κοινωνία

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΟ Κιλκισιακού
Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ, συγλονισμένο από το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του επί σειρά ετών αθλητή, προέδρου και μέλους του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη αποφάσισε ομοφώνως τα ακόλουθα:
1. Να εκφραστούν δημοσίως συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας και τους οικείους του θανόντος
2. Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του.
3. Να τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στον επόμενο επίσημο εντός έδρας αγώνα της ομάδος.
4. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τύπο.
Ο αθλητικός, και όχι μόνο, κόσμος του Κιλκίς του οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ γιά το έργο του και τα όσα προσέφερε σε όλες τις πτυχές της ζωής της πόλης μας. Δεσμευόμαστε να κρατήσουμε ζωντανή την μνήμη και το έργο του.
Το διοικητικό συμβούλιο

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΠΣΚ
Με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του επίτιμου προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς και επί σειρά ετών προέδρου του Α.Ο.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ
ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ
Το Δ.Σ της ΕΠΣ Κιλκίς συνεδρίασε εκτάκτως διά περιφοράς και αποφάσισε ομοφώνως :
1.Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για την απώλεια του διακεκριμένου γιατρού και ποδοσφαιρικού παράγοντα, ο οποίος προσέφερε με ανιδιοτέλεια και ειλικρινή αγάπη τα μέγιστα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού Κιλκίς.
2. Να διατυπώσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένειά του
3. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης
4. Να κατατεθεί, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στο γηροκομείο Κιλκίς

Για το Δ.Σ.
ο πρόεδρος Χαράλαμπος Δαμιανίδης

Δήλωση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη

Με θλίψη αποχαιρετούμε το Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επιστήμονα που συνέδεσε τη ζωή του με την ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μας.

Ο Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης είχε βαθύτατη συναίσθηση του χρέους και της ευθύνης.

Ως γιατρός και μετέπειτα διευθυντής της μαιευτικής κλινικής του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς υπηρέτησε με ευσυνειδησία τον άνθρωπο. Η ανάμιξή του στην πολιτική και αθλητική ζωή του Κιλκίς, από κάθε μετερίζι, ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, ως δημοτικός σύμβουλος, ως αθλητής και παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κιλκισιακού, ως πρόεδρος της ΕΠΣΚ, στηρίχθηκε πάνω σε ασυμβίβαστες αρχές και αξίες, αποθησαύρισμα των οποίων είναι η μεγάλη αγάπη και κοινωνική αποδοχή που κέρδισε από τον απλό κόσμο. Ξεχώριζε από πολλούς γιατί εξέπεμπε ήθος, καλοσύνη και τη σπάνια αρετή της ταπεινοφροσύνης.

Ανάβουμε ένα κερί στη μνήμη του Λεωνίδα με την υπόσχεση ότι δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και τους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.

Συλλυπητήριο του Κώστα Κιλτίδη

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΛΕΩΝΙΔΑ! ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ!
Δήλωνε κομμουνιστής, από καταβολή και ψυχή λαού. Έτσι προσδιοριζόταν, έτσι τον αποδεχόμασταν , όσοι τον αγαπούσαμε. Έτυχα της ανυπόκριτης αγάπης του, εκτίμησης και αποδοχής. Πρώτος στις εκδηλώσεις μου, βοήθειες φανερές και κρυφές. « Είσαι ψυχή λαού, θα σ αγαπώ πάντα». Τα κράτησα και τα τίμησα έως το τέλος και το ξέρεις.

Αντίο ανεπανάληπτε Λεωνίδα του Κιλκίς ! Ήσουν ψυχή λαού, θα σε θυμάμαι!

Συλλυπητήριο βετεράνων ποδοσφαιριστών ΑΟΚ Κιλκισιακού

Έφυγε από κοντά μας ο Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης ο ηγέτης επί σειρά ετών της ιστορικής μας ομάδας του Κιλκισιακού
Χωρίς αμφιβολία έχει συνδέσει όχι μόνο το όνομά του με τον Κιλκισιακό αλλά και ολόκληρη την ζωή του. Από τα χρόνια της προσφοράς του σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν διοικητικός από την θέση του Γενικού Αρχηγού και αυτήν του Προέδρου.
Αγαπητέ μας πρόεδρε
Αναγνωρίζοντας την αγάπη και την πολύχρονη προσφορά σου στην ομάδα μας, αισθανόμαστε αυτήν την ύστατη στιγμή να σου ανοίξουμε την καρδιά μας με τα έντονα συναισθήματα της απώλειάς σου και να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλό ταξίδι
Οι περισσότεροι από εμάς σε ζήσαμε στην θέση του προέδρου
Ήσουν χαρακτήρας ακέραιος, δίκαιος και πάνω από όλα παλικάρι και ντόμπρος. Έκρινες αυστηρά τις αποτυχίες μας αλλά μας επιβράβευες, πλουσιοπάροχα για την εποχή εκείνη στις επιτυχίες. Αυθόρμητος, εκρηκτικός και πολλές φορές σκληρός. Ίσως αυτή την πλευρά σου Λεωνίδα κάποιοι να την παρεξήγησαν. Μόνο κακόβουλοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αυτοί. Ήταν αυτοί που έψαχναν κάποιο στραβοπάτημα της ομάδας για να τα βάλουν μαζί σου Εμείς λέμε ότι σωστά έπραττες γιατί ένας ηγέτης έπρεπε να τα έχει όλα αυτά την εποχή εκείνη. Κράτησες γερά το τιμόνι της ομάδας και η μόνη σου σκέψη πάντοτε ήταν το καλό του Κιλκισιακού.
Ζήσαμε μαζί πολλές χαρές αλλά και λύπες. Πολλές νίκες αλλά και ήττες. Ποτέ δεν λύγισες. Αγέρωχος και δυνατός μας γέμιζες με αισιοδοξία με την προσωπικότητά σου για την συνέχεια. Μία και μόνο στιγμή αδυναμίας σου που αντιληφθήκαμε και θα μας μείνει αξέχαστη, είναι αυτή που προσπάθησες να κρύψεις τα δάκρυά σου σε επιστροφή από ήττα εκτός έδρας. Ποτέ δεν στάθηκες εμπόδιο σε μεταγραφές παικτών. Ήθελες να προχωρήσουμε μπροστά και το έκανες. Δικαιώθηκες με το παραπάνω. Πολλοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα σταδιοδρόμησαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και ήσουν υπερήφανος για αυτό.
Για εμάς Λεωνίδα τους βετεράνους πλέον τώρα ποδοσφαιριστές, είσαι και θα είσαι το ντόμπρο παλικάρι που μεγαλώσαμε δίπλα σου. Νιώθουμε υπερήφανοι που ήσουν ο ηγέτης μας και που ζήσαμε μαζί χαρές και λύπες.

Καλό ταξίδι
Αντί στεφάνου ο Σύλλογος θα προμηθεύσει τρόφιμα στην προσπάθεια συγκέντρωσης του δήμου

Συλλυπητήριο παλαιμάχων Κιλκισιακού

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» Θεόδωρος Παπαδόπουλος και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη.

Ο εκλιπών υπήρξε λαμπρός επιστήμονας και διακρίθηκε σε όλο του το βίο για την εντιμότητά του, το ήθος του, την αξιοπρέπεια και το ακέραιο του χαρακτήρα του.

Διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού, στη συνέχεια υπηρέτησε την ομάδα της καρδιάς του από τη θέση του προέδρου με τον αείμνηστο Βασίλη Σεργιαννίδη, αλλά και πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς έχοντας τεράστια συνεισφορά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού Κιλκίς.

Το πάθος του και η αγάπη του για τον Κιλκισιακό του έχουν χαρίσει μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της ιστορίας της ομάδας.

« Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

Συλλυπητήριο ΤΕ Κιλκίς ΚΚΕ

Η τομεακή επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη, που “έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 78 ετών.
Ο σύντροφος Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης, από το Λεβεντοχώρι, άφησε την δική του ξεχωριστή “σφραγίδα” στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς, με την στάση του και την δράση του.
Γιατρός γυναικολόγος στο επάγγελμα, έθεσε με ανιδιοτέλεια την επιστήμη του στην υπηρεσία του λαού, ως γνήσιος προοδευτικός άνθρωπος, γι’ αυτό και έλαβε την ανάλογη αναγνώριση από τους Κιλκισιώτες και τις Κιλκισιώτισσες.
Άνθρωπος δραστήριος και δημιουργικός, που δεν «χωρούσε σε στεγανά», και με αγάπη για τον τόπο του, ασχολήθηκε για δεκαετίες με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ως ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού, ως μέλος της διοίκησης και πρόεδροςτης αγαπημένης του ομάδας, αργότερα και ως πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς.
Η διάθεση προσφοράς του στους εργαζόμενους και στην νεολαία του Κιλκίς, σε συνδυασμό με τα υψηλά ιδανικά του και την πίστη του, ότι οι κοινωνικοί και πολιτικοί αγώνες, η ίδια η δράση του λαού, μπορεί να ξημερώσει στην χώρα μας μία κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, μία κοινωνία όπου ο λαός θα είναι αφέντης του τόπου του και του πλούτου που παράγει, τον οδήγησε, ανάμεσα σε άλλα, να είναι μία φορά υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στο Κιλκίς και δύο φορές υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, ενώ διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος.
Οι παλαιότεροι και οι νεότεροι κομμουνιστές και κομμουνίστριες θα τον θυμόμαστε πάντα, ως έναν αταλάντευτο αγωνιστή, που είχε ως οδηγό του τις ανάγκες και τα συμφέροντα του λαού.

Αποχαιρετισμός στον Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Ήταν ο γιατρός της ζωής! Ένας ταπεινός διάκονος της επιστήμης, την οποία υπηρέτησε με αρχές, βάζοντας πρώτα και πάνω από όλα τον Άνθρωπο. Χάρη στα έμπειρα χέρια του αντίκρυσαν το πρώτο φως της ζωής εκατοντάδες συμπολίτες και συμπολίτιδές μας.
Ο Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης ήταν ένας εξαίρετος γυναικολόγος, με άρτια επιστημονική κατάρτιση, με ήθος και αρετές. Αναντίλεκτα τίμησε σε όλη την ζωή του τον όρκο του Ιπποκράτη.
Τύχη αγαθή τον έφερε κοντά μας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Τύχη σκληρή έκοψε σήμερα το νήμα της δικής του ζωής, αποδιώχνοντάς τον από κοντά μας.
Ταπεινοί μαθητές σου ,προσκυνητές της γνώσης σου και της
πείρας σου αποθέτουμε σταγόνα από το δάκρυ μας στις ευχές μας γιά
Καλό Ταξίδι.
Σε αποχαιρετούμε με οδύνη, με ανείπωτη θλίψη, αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Διότι το φως, που σκόρπισε η σεμνή παρουσία σου, δεν γίνεται να σβήσει με τον χαμό σου!
Πάντα θα θυμόμαστε τον διευθυντή μας, πάντα θα σε θυμόμαστε Λεωνίδα με αγάπη και εκτίμηση

Το προσωπικό της μαιευτικής- γυναικολογικής κλινικής του Γενικού
Νοσοκομείου Κιλκίς.

Συλλυπητήριο Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά την αγγελία θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου Τριανταφυλλίδη Λεωνίδα, επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και να τους ευχηθεί δύναμη και κουράγιο.
Ο Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης υπήρξε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς από την 01/11/1970 έως την 01/11/2007, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Κατείχε την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας και άσκησε την Ιατρική με ζήλο και ήθος. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για πολλά έτη, καθώς και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Συλλυπητήριο Ειρήνης Αγαθοπούλου
Σήμερα αποχαιρετούμε τον Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη, έναν άνθρωπο, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την πόλη μας, με την επιστημονική, την πολιτική και την κοινωνική του δράση. Έναν άνθρωπο, ο οποίος έζησε με ήθος, περηφάνια και πολλή όρεξη για ζωή.
Κάθε συνάντηση με τον Λεωνίδα – δεν με άφηνε να τον αποκαλώ κ. Λεωνίδα – ήταν και ένα μάθημα ζωής. Αξιοπρέπεια, αισιοδοξία, δύναμη, πολιτικός πολιτισμός, ήταν αυτά που «δίδασκε» ο Λεωνίδας σε κάθε βήμα της ζωής του, ανεξαρτήτως των δυσκολιών, που κατά καιρούς ο ίδιος αντιμετώπιζε.
Το χαμόγελό του και η μπάσα του φωνή θα μας συντροφεύουν πάντα, θυμίζοντάς μας πόσο σημαντικό είναι να πορευόμαστε με σφιγμένη τη γροθιά, ψηλά τεντωμένη.
Σε ευχαριστούμε για όλα, Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη.
Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια.

Συλλυπητήριο Δημήτρη Αγαθόπουλου
Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ», θέλω εκ μέρους όλων των μελών της παράταξης να εκφράσω τα πιο θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του ανθρώπου με Α’ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη.
Ενός ανθρώπου που με την παρουσία του και την δράση του, σφράγισε την λειτουργία κάθε φορέα τον οποίο κλήθηκε να υπηρετήσει.
Από τα φοιτητικά του ακόμη χρόνια μέχρι και το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας στάθηκε όρθιος και με ευθύνη σε όλες του τις δραστηριότητες.
Ως φοιτητής, συμμετέχοντας στους αγώνες των Λαμπράκηδων για Δημοκρατία και Δικαιοσύνη
Ως ποδοσφαιριστής, στις ωραιότερες στιγμές της πορείας του Κιλκισιακού
Ως πρόεδρος, της ομάδας με πανελλαδική αναγνώριση
Ως γιατρός του Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ, έχοντας ξεγεννήσει τον μισό πληθυσμό του Νομού μας
Ως Αυτοδιοικητικός, ασυμβίβαστος , ειλικρινής και αποτελεσματικός
Ως παράγοντας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας
Ως άνθρωπος της διπλανής πόρτας που είχε πάντα να σου πει έναν καλό λόγο, με ένα πλατύ χαμόγελο και με την πρέπουσα ευγένεια και την καλοσύνη που τον διέκρινε.
Καλό σου ταξίδι φίλε , γείτονα, σύντροφε, συνάδελφε Λεωνίδα.
Η ειρωνεία της τύχης τα έφερε έτσι που σύσσωμος ο κόσμος του νομού μας θα ήθελε να σε συντροφέψει μέχρι την τελευταία σου κατοικία, δυστυχώς δεν θα μπορέσει.
Εμείς θα είμαστε εκεί. Αντίο Σύντροφε Λεωνίδα.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην λαϊκή του Κιλκίς