Κοινωνία

Συγχαρητήριο μήνυμα δημάρχου Κιλκίς στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαίρω θερμά όλους τους Κιλκισιώτες επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Η εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κάτω από πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες, αποτελεί το επιστέγασμα μιας επίμοχθης δοκιμασίας από την οποία αποκομίζουν τη χαρά της επιτυχίας στα νέα ταξίδια κατάκτησης της γνώσης.

Εύχομαι να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με τον ίδιο ενθουσιασμό της σημερινής εκπαιδευτικής αφετηρίας και να προσδώσουν μεγαλύτερη αίγλη και κύρος στην επιστημονική κοινότητα.

Στους τελειόφοιτους που δεν προσέγγισαν τις γέφυρες της εκπαίδευσης, εύχομαι δύναμη και επιμονή στις στοχεύσεις τους, σε όποια κατεύθυνση ακολουθήσουν, αντλώντας χρήσιμα διδάγματα από την εμπειρία των εξετάσεων για τις εκπαιδευτικές επιλογές και τις επαγγελματικές αναζητήσεις τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες των επιτυχόντων, στους γονείς και κηδεμόνες, στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν εμψυχωτές και συνοδοιπόροι σε μια αρκετά απαιτητική προσπάθεια που τερματίζεται αισίως για να ξεκινήσει μια νέα λαμπρή διαδρομή.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα