Αθλητισμός

Στα τελικά των σχολικών πρωταθλημάτων Καμτσικλής-Τοπούζη

Στην τελική φάση των πανελληνίων σχολικών πρωταθλημάτων κλασικού αθλητισμού και συγκεκριμένα στο αγώνισμα της σφυροβολίας, προκρίθηκαν οι Μανόλης Καμτσικλής του λυκείου Καμπάνη, με καλυτερη βολή στα 70,66μ (σφαίρα πέντε κιλών), και Μαρία Τοπούζη του 2ου γενικού λυκείου Κιλκίς, με καλύτερη βολή 54,31 μ (σφαίρα τριών κιλών).

Και οι δύο κατέλαβαν την πρώτη θέση στους αγώνες της ημιτελικής φάσης (περιφερειακού επιπέδου), που διεξήχθησαν την Τρίτη 4.4.17 στο εθνικό στάδιο Σερρών.

Στους εν λόγω αγώνες έλαβαν μέρος άλλα δεκατέσσερα στελέχη του κιλκισιώτικου σχολικού κλασικού αθλητισμού, τα ονόματα των οποίων αλλά και οι όποιες επιτυχίες τους θα δημοσιοποιηθούν μόλις το υπουργείο παιδείας δημοσιοποιήσει τα επίσημα τελικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλοι Κιλκισιώτες που προκρίθηκαν στην τελική φάση, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4.5.17 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πατρών, πλην σφυροβολίας που θα διεξαχθεί στο εθνικό στάδιο της ίδιας πόλης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]