Αρθρογραφία

Οι Σάπιοι

Αντιγράφω από ένα καταγγελτικό βιβλίο, θαμμένο στην αφάνεια και την αποσιώπηση, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Οι Σάπιοι». Είναι του Κυριάκου Διακογιάννη, δημοσιογράφου της «Αυριανής», φυλλάδα-ναυαρχίδα κάποτε του Παπανδρεϊσμού και συνώνυμο του «κιτρινισμού». Το βιβλίο γράφτηκε το 1995, όταν ο Διακογιάννης κατάλαβε τι είναι το ΠΑΣΟΚ. Γνώρισε και γεύτηκε εκ των έσω όλη την σαπίλα του πολιτικού κόσμου και υπόκοσμου, έγραψε κατά της Μασονίας και της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η οποία προετοίμασε το «Μάαστριχτ» και το έκγονό της, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την μεγαλύτερη απάτη της σύγχρονης ιστορίας. (Περιττό να πω ότι στην «Λέσχη» έχουν υποβάλλει το σέβη τους όλοι σχεδόν οι πρωτοκλασάτοι πολιτικοί. Σαμαράς, ΓΑΠ, Μπακογιάννη, Πάγκαλος, Σημίτης, Καραμανλής και πολλοί υπουργοί κυρίως οικονομίας και παιδείας. Ο Τσίπρας, ο Ποτάμις και λοιποί δεν ξέρω πού ανήκουν, όμως με τις ιδέες τους για τον Ελληνισμό και την Εκκλησία είναι… μασονικότεροι των Μασόνων).
Στο κείμενο χτυπάει ο Διακογιάννης την σαπίλα της τηλεόρασης, που στην εποχή που γράφτηκε το βιβλίο ήταν χαζοχαρούμενη Κοκκινοσκουφίτσα, μακαρίζεται σε σύγκριση με αυτά που βλέπουμε και ακούμε σήμερα. Απλώς σεβόμενος τους αναγνώστες έχω μεταλλάξει μία συγκεκριμένη ελληνική λέξη, που ορίζει την γνωστή παρέκκλιση και διαστροφή, με τον διεθνή, «ευγενή» και ανώδυνο όρο. Πριν παραθέσω το απόσπασμα, σημειώνω την περιβόητη φράση από την ομιλία του Κίσινγκερ, το Σεπτέμβριο του 1994, την οποία πολλοί θεωρούν μύθευμα. Όμως τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας-και δεν μιλώ μόνον για την οικονομική φρίκη και όχι κρίση- τον επιβεβαιώνουν.
«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να του πλήξουμε την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, να μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
Κι αν ακόμη δεν ειπώθηκαν αυτά τα λόγια, εφ’ όσον γράφονται και διακινούνται εδώ και είκοσι χρόνια, είναι προφητικά. Αυτός που τα εφηύρε, «έβλεπε» το μέλλον και την καταστροφή μας. Άρα δεν είναι πλεκτάνη και σκευωρία ούτε προϊόν φαντασίας. Τα λόγια ειπώθηκαν, εφαρμόζονται και ζούμε τις συνέπειες του πλήγματος, της λυσσαλέας επίθεσης κατά των πολιτισμικών μας ριζών. Αν συγκολλήσουμε όλες τις ψηφίδες της πολεμικής, που υφίσταται το Έθνος μας από τότε, μας αποκαλύπτεται το ύπουλο σχέδιο. Για τη Γλώσσα, το ζω στο σχολείο, μια ματιά στα ανθελληνικά βιβλία, αρκεί. Η Πίστη; ταυτότητες, μάθημα Θρησκευτικών, ισλαμικά τεμένη και σπουδές, κατασυκοφάντηση του κλήρου και της Εκκλησίας, η παναίρεση του Οικουμενισμού, τα θρησκευτικά σύμβολα που εξευτελίζονται και σωρός ακόμη από αθλιότητες. Η ιστορική μνήμη διαστρεβλώνεται και διασύρεται από τους μετανεωτερικούς τσαρλατάνους της ιστοριογραφίας, τα τσιράκια της Νέας Τάξης.
Όσο για τα πνευματικά μας αποθέματα, την ιδιοπροσωπία μας, τα ιδανικά με τα οποία πορεύτηκε τούτος ο λαός αιώνες, την εφαρμογή του καίριου πλήγματος την ανέλαβαν τα κοπροκάναλα. (Το μείγμα προσέλκυσης και αιχμαλώτισης των τηλεθεατών αποτελείται από αίμα, σπέρμα και λάσπη. Μικροπρέπειες, προστυχολόγο κουτσομπολιό και αισχροήθης σπερμολογία τα οποία εκτοξεύονται νυχθημερόν, εθίζοντας ασυναισθήτως τον θεατή στο «πνεύμα» τους. Αυτές τις ημέρες τα παιδιά στο σχολείο, σοκαρισμένα και αηδιασμένα, σχολίαζαν την γιουροβιζιονική παράνοια. Το πείραμά τους πέτυχε, η μνήμη εντύπωσε το γεγονός ως σεβασμό της διαφορετικότητας. Ουδείς τολμά να πει ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός» και χυδαίος. Αυτολογοκρίνονται όλοι διά τον φόβο των επαγγελματιών του αντιρατσισμού. Ως γνωστών η νεοεποχίτικη λογοκρισία δεν σου απαγορεύει τι να πεις, σου υπαγορεύει τι να πεις).
Παραθέτω στο σημείο αυτό το απόσπασμα από το βιβλίο του Κ. Διακογιάννη, γραμμένο, επαναλαμβάνω πριν από 20 χρόνια.
«Έχετε γεμίσει τις ελληνικές τηλεοράσεις gay επαγγελματίες και ερασιτέχνες, εξειδικευμένους έκφυλους, τους πριμοδοτείτε, τους προπαγανδίζετε, τους προβάλλετε ώστε να έχουν τις υψηλότερες ακροαματικότητες και τηλεθεάσεις και τους στέλνετε επί εικοσιτετραώρου βάσεως σε κάθε ελληνικό σπιτικό να σαπίσουν την ελληνική οικογένεια! Να τη σαπίσουν όχι μόνο με το αισχρό θέαμα, αλλά κυρίως με το δολοφονικό ακρόαμα, μ’ αυτά που ξερνάνε συνεχώς οι gay του κερατά, τα ξενικά, τα παραμορφωτικά, τα διαβρωτικά, τα διαλυτικά της ελληνικής γλώσσας! Γιατί η ελληνική γλώσσα ενοχλεί και «πονάει» αυτούς που δίνουν εντολές από τις Βρυξέλλες, γιατί όσο αυτή η γλώσσα αντέχει, επιβιώνει ο Ελληνισμός. Έρχονται οι εντολές από ειδικούς διαύλους, γίνονται θάνατος, και το γνωρίζετε αλλά δεν το σταματάτε, γιατί οι αφέντες των Βρυξελλών σας κρατάνε στην εξουσία κι εσάς και τους προηγούμενους ομοίους σας εναλλάξ, διατηρούντες και προσέχοντες όλους σας ως κόρην οφθαλμού! Γνωρίζετε καλά ότι η σήψη, ο εκφυλισμός, η κτηνωδία που διοχετεύονται συνεχώς μέσα στην ελληνική οικογένεια, τα όσα ακούγονται στις πορνοταινίες, των οποίων επίσης το εμπόριο σκανδαλωδώς διευκολύνετε, όλα αυτά αποτελούν τον προθάλαμο ψυχολογικής προετοιμασίας, ηθικής υποβάθμισης των νέων για να πάρουν το δρόμο προς το λευκό θάνατο!
Γνωρίζετε ότι αυτή η έκπτωση του ήθους, ο ευτελισμός της σάρκας, ιδίως όμως και κυρίως όσα με τρόπο διαβολικό περνάνε μέσα από το λόγο της πορνοταινίας και της τηλεοπτικής εκπομπής των προσφιλών σας gay για να φτάσουν στ’ αυτιά των νέων, είναι τα ερεθίσματα που θα στείλουν τα παιδιά μας στην ηρωίνη! Τα γνωρίζετε καλά όλα αυτά και μην προσποιείσθε άγνοια και ασχετοσύνη! Είσθε ισόβαθμα ένοχοι με τους εμπόρους πορνοταινιών, με τους παραγωγούς gay εκπομπών, με τους προαγωγούς τηλεοπτικού κιναιδισμού, με τους εμπόρους ναρκωτικών, γιατί κι αυτό το ξέρετε, ότι σε πλείστες όσες πορνοταινίες προβάλλονται εικόνες που δείχνουν και χρήση ναρκωτικών, για να τονίσουν ότι αυτά τα δύο πάνε μαζί. Και οι νέοι πέφτουν με τα μούτρα στην πρέζα! Κι εσείς προσποιείσθε τους ανίδεους. Τέτοιες είναι οι εντολές των Βρυξελλών. Αν πράγματι δηλώνετε άγνοια, είσθε ακόμη πιο επικίνδυνοι, καθότι τελείως άχρηστοι. Τέτοιες είναι οι εντολές εκ Βρυξελλών! Να σαπίσει τελείως αυτός ο λαός. Ο μισός μαντρωμένος στη θανατερή χαβούζα της Αττικής με τη Νεολαία του να σπαράζει κρεμασμένη από τις σύριγγες της ηρωίνης, η Θράκη και τα Νησιά έρημα, η Μακεδονία σε μαρασμό. Η Ελλάδα στη σημερινή της κρατική διαμόρφωση δεν χρειάζεται στην Ευρώπη, η Γερμανία, το λυσσασμένο λυκόσκυλο του ανθελληνισμού, θέλει να επαναφέρει την Τουρκία κυρίαρχη δύναμη στα Βαλκάνια, αλλά αυτό το «έργο» δεν είναι δυνατό να κατορθωθεί αν η Ελλάδα δεν διαλυθεί, αν δεν περιορισθεί στο νοτιά, αν η Νεολαία της δεν σαπίσει! Κι εσείς, οι προγραμματιστές της σαπίλας, τα γνωρίζετε όλα αυτά, αλλά υπακούτε στα αφεντικά σας στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο».
Και μια και είμαστε προ των ευρωεκλογών εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που συμμετέχει η πατρίδα μας σ’ αυτό το νεκροταφείο…

Περισσότερα

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Η έρευνα ιστορικών αρχείων που αφορούν τον τόπο μας ήταν πάντοτε στα άμεσα ενδιαφέροντα μου, παρόλο που η αναζήτηση ψηγμάτων […]

Δείτε ακόμα