Αθλητισμός

Πρωταθλήτριες οι σχολικές ομάδες του 2ου και του 1ου λυκείου Κιλκίς

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες του σχολικού ποδοσφαιρικού πρωταθήματος, που διοργάνωσε η οργανωτική επιτροπή σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) για τους μαθητές και τις μαθήτριες των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.

Οι αγώνες διεξήχθησαν από τις 17/2/17 έως και τις 2/3/17 σε συνεργασία με τον δήμο Κιλκίς και τον δήμο Παιονίας που διέθεσαν το δημοτικό στάδιο Κιλκίς και το δημοτικό στάδιο Γουμένισσας.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

«….Ο διευθυντής εκπαίδευσης και η Ο.Ε.Σ.Α.Δ Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, τους συναδέλφους καθηγητές φυσικής αγωγής, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν και τους διαιτητές για την άψογη συνεργασία τους που συνέβαλε τα μέγιστα στη διεξαγωγή των αγώνων.

Επίσης, ο διευθυντής εκπαίδευσης και η φυσική αγωγή Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον δήμο Κιλκίς και τον δήμο Παιονίας για τη συνεργασία τους και την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οι τελικοί αγώνες Ποδοσφαίρου μαθητών και μαθητριών διεξήχθησαν στο δημοτικό στάδιο Γουμένισσας στις 2/3/2017 και πρωταθλήτρια ομάδα του νομού για το σχολικό έτος 2016-17 αναδείχθηκε στους μαθητές το 2Ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ και στις μαθήτριες το 1ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ.

Τους αγώνες παρακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της περιοχής. Την απονομή κυπέλλων, μεταλλίων και διπλωμάτων στους νικητές και μετά το πέρας των αγώνων, έκανε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γουμένισσας Αθανάσιος Τραχανίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]