Πολιτική

Πρόσφυγες απέκλεισαν είκοσι ώρες τον κόμβο Πολυκάστρου

Αποχώρησαν πριν από λίγη ώρα από τον ανισόπεδο κόμβο του Πολυκάστρου ομάδες προσφύγων από τον καταυλισμό προσωρινής φιλοξενίας και διαμονής της Νέας Καβάλας απελευθερώνοντας την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ Ευζώνων-Αθηνών και των καθέτων σε αυτή οδών.

ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΦΟΡΤΗΓΑΜία κυκλοφορία που ξεκίνησε στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας των γιά το κλείσιμο των συνόρων με τα Σκόπια από πλευράς των Σκοπιανών αρχών, χθες το μεσημέρι στις 12 και από δίωρος συμβολικός μετετράπη εν τέλει σε μονοήμερος, αφού διήρκησε περίπου 20 ώρες συνολικώς, προκαλώντας αρκετά προβλήματα στην κίνηση οχημάτων και φορτηγών κυρίως διεθνών μεταφορών και την δυσφορία της τοπικής κοινωνίας.

Και τούτο διότι επρόκειτο ουσιαστικώς για μία πρωτοβουλία η οποία όχι μόνο δεν ασκούσε πίεση σε όσους ευθύνονται γιά την κατάσταση εγκλωβισμού στην περιοχή των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών, αλλά τουναντίον δυσκόλεψε την καθημερινότητα των υποστηρικτών τους, τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]

«Φέτος είναι… η ώρα της»

«Ρεύμα», και μάλιστα ισχυρό, η Νατάσα Σωτηριάδου είχε και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Η διαφορά με τις φετινές έγκειται στο […]